Primer partit a casa del Sènior Femení i primer empat, assolit dissabte a la tarda contra el Ripollet a Can Roca. El partit va començar mogut, i així el matiner 1-0 als 31 segons, obra de Nerea, va ser ràpidament contestat pel gairebé immediat empat quan no portàvem ni 2 minuts. A partir d’aquí el gruix de l’encontre va ser tremendament equilibrat, amb unes roges que van dur la inicaitiva davant un FSC ben posicionat i que es va defensar amb ordre, arribant-se al descans amb un just 2-2, amb el segon gol FSC marcat per Canals poc abans de la pausa. A la represa no va haver-hi massa ocasions clares fins a la recta final, últims 5 minuts en què les vallesanes van apretar de valent, resistint el FSC a còpia de sacrifici i d’una estel.lar actuació de Lucía sota pals. Punt meritori i treballat contra un exigent rival per a situar l’equip amb 4 punts sobre 6 possibles.

FITXA TÈCNICA

Pavelló Can Roca

FS CASTELLDEFELS ASSESSORIA PEAR: Miriam; Laura, Lidia, Coral, Nerea, Andrea Luna, Canals, Martina, Laia Cánovas i Lucía

FS RIPOLLET: Saray; Naiara, Carla, Ari, Sara, Elena, Ester, Rocío, Laia, Nerea, Paula, Noa, Sonia, Clauda i Júlia

Gols: 1-0: NEREA (31 segons); 1-1: ROCÍO (2′); 1-2: SONIA (13′); 2-2: CANALS (18′)