El Sènior Masculí va obrir amb èxit la seva participació a la Copa Catalunya 19-20 després de guanyar ahir a la nit, no sense patiment, el Platense Calafell a la localitat tarragonina. El tècnic Toni Torres ens analitza així el partit.

«Com sol passar molts cops a la Copa Catalunya vam viure un partit estrany. D’entrada cal dir que al minut 3 ja guanyàvem per 0-3, però això segurament ens va fer més mal que servei, ja que ens va conduir a una relaxació excessiva. Ras i curt vam ‘desconnectar’. Això va permetre el Platense entrar al partit, ajustar el marcador al descans (2-3) i empatar només començar la segona meitat. Un empat que era just perquè ho estàvem fent francament malament. Però és que poc després ens acaben capgirant el tempteig amb el 4-3. A partir d’aquí va tocar prendre riscos i atacant de 5, tot i no estar fins, vam gaudir de l’encert, a les acaballes, de marcar el 4-4. Tot semblava encaminat als penals, però en l’últim segon, en la nostra millor acció de tot el partit, vam marcar un gran gol ‘de pissarra’ i just després sonava la botzina. Evidentment estem contents pel resultat, però no pas pel partit ja que vam estar a punt d’esguerrar un gran inici. Si més no ho vam arreglar i ara ens espera un equip de Tercera, de bon nivell, com és el Penya Esplugues».

Formació Tibu-Ron: Vicente, Alberto, Borja, Lucas, Francesc, Pablo Bascón, Mauro, Lauty, Lian, Carlos i Íker

Gols: CARLOS (2), MAURO, LIAN i LUCAS