El Sènior Masculí FSC, el FS TIBU-RON CASTELLDEFELS, va tancar l’any natural 2017 a casa encaixant diumenge la seva cinquena derrota de la temporada, segona consecutiva, en la visita del Monistrol al Pavelló Municipal de Can Vinader.

Partit estrany, que podríem titllar gairebé d’esbojarrat al primer temps, en què després del 0-2 inicial roig (Cristian al 5′ i Mendo al 8′), el joc va entrar en una dinàmica d’atac-i-gol sense cap control ni prevenció defensiva, guió que ens va deparar un espectacular 5-5 al descans després de 8 gols en 8 minuts. Va ser un frenètic ‘intercanvi de cops’ en què es va passar del 0-3 al 3-5 fins al doblet final d’Alexis.

Els d’Óscar Ballano van ‘colpejar’ primer a la represa, i al 28′ dominaven per 7-5 (gols de Roger i Lucas), però l’immediat 7-6 (Cristian, 29′) va reobrir les esperances d’uns bagencs que van acabar capgirant el tempteig, marcant l’últim gol a manca de 6′ (Dani i novament Cristian). Els nostres ho van intentar fins al final, i a l’últim minut, atacant de cinc, van disposar de dues ocasions claríssimes, però va mancar encert i els 3 punts van volar cap a Monistrol. Recordem que el FSC tancarà l’any natural 2017 viatjant a Barcelona, al Pavelló Municipal de Valldaura, casa del CEFS Prosperitat. #SomHiTibuRon

FITXA TÈCNICA

Pavelló Mpal.Can Vinader

FS TIBU-RON CASTELLDEFELS: Nando; Alberto, Javi Sánchez, Lluís, Roger, Alexis, Raúl Sánchez, Lauty, Lucas i Héctor

FS MONISTROL: Esteve; Lluc, Collado, Javi, Mendo, Marc Flores, Íker, Dani, Cristian, Eric, Adri i Marc Miquel

Gols: 0-1: CRISTIAN (5′); 0-2: MENDO (8′); 0-3: MENDO (12′); 1-3: JERO (13′); 2-3: RAÚL SÁNCHEZ (13′); 2-4: CRISTIAN (13′); 3-4: RAÚL SÁNCHEZ (14′); 3-5: DANI (15′); 4-5: ALEXIS (17′); 5-5: ALEXIS (19′); 6-5: ROGER (25′); 7-5: LUCAS (28′); 7-6: CRISTIAN (29′); 7-7: DANI (33′); 7-8: CRISTIAN (34′)