El partit entre el Sènior Masculí groc, el FS Tibu-Ron Castelldefels, i el Màgic Sants va quedar suspès a 16:42 per a la conclusió per culpa d’una gotera, al bell mig de la pista, que en va aconsellar l’aturada pel perill que podia comportar. Fins llavors, partit equilibrat amb millor inici visitant davant un Tibu-Ron que, a poc a poc i amb bona lletra va ser capaç de créixer i d’avançar-se al marcador mercè a una vistosa definició de Raúl Sánchez (12′). A partir d’aquí els de Toni Torres van poder ampliar la renda, sense encert en algunes ocasions prou clares, ‘pagant-ho’ amb l’1-1 visitant, que va arribar a només 19 segons per a la conclusió del primer període, obra de Max. A la represa, i als pocs minuts, va arribar la suspensió. Ara toca trobar data per a la disputa dels minuts que resten.