Agredolç empat del Sènior Masculí, que tot i signar diumenge a la tarda, qualitativament, un dels seus millors partits locals de tota la temporada, no va poder guanyar en la visita de la ‘Prospe’, cinquè classificat, al Pavelló de Can Roca.

Els de Toni Torres van ‘sortir en tromba’ i al minut 3 ja manaven per 2-0, però els barcelonins van retallar distàncies aviat, 2-1 que va donar pas a un gruix de primer temps equilibrat però de major predomini blau i que va obligar els nostres a esmerçar-se defensivament, i de quina manera. Un gol de ‘doble’ a manca de 4 segons va deixar un esperançador 3-1 al descans.

La represa va ser molt més igualada des de l’inici, i de fet els grocs van ser a prop d’ampliar la renda, però no ho van aconseguir i tot just quan arribàvem a l’equador dues ‘xarxes’ dels de Nou Barris, gairebé seguides, van col.locar un 3-3 que ho tornava a obrir tot. La recta final va ser tremendament emocionant i tensa, capgirant els nostres el 3-4 visitant amb dos gols que ens situaven 5-4 a manca de poc més de dos minuts, però el 5-5, just després d’alguna que altra opció per al 6-4, ja no es va moure.

Magnífic esforç en un partit que ens va fer gaudir d’aquest esport. Amb 6 punts per disputar el Tibu-Ron té la permanència a 4. Fins que hi hagi opcions matemàtiques s’ha de lluitar!.

#SomHiTibuRon

FITXA TÈCNICA

Pavelló Can Roca

FS TIBU-RON CASTELLDEFELS: Nando; Pablo Bascón, Alberto, Jero, Lauty, Javi Sánchez, Roger, Alexis, Charly, Dani Cordero, Lucas i Héctor

CEFS PROSPERITAT: Adri Díaz; José Ruiz, Del Río, Castro, Álvaro, Cuenca, Marcos, Javi, Randy, Carlos, Marc Palanca i Dani

Gols: 1-0: LUCAS (40 segons); 2-0: CARLOS (pp) (2′); 2-1: CARLOS (4′); 3-1: ROGER (20′); 3-2: ÁLVARO (28′); 3-3: ÁLVARO (28′); 3-4: CARLOS (30′); 4-4: ROGER (36′); 5-4: ALEXIS (37′); 5-5: RANDY (38′)