Espectacular. El BASE A va accedir ahir al vespre a la GRAN FINAL de la Copa Catalunya 16-17 després de superar en la tanda de penals el Vincit-Provençalenc. Les grogues van tirar d’èpica, i després d’empatar 2 en els 50′ reglamentaris, amb un golàs a l’últim minut, es van endur el passi al matx defintiu gràcies a la ‘loteria dels penals’ (4-2). Imatge: Andrés Burgos

Les d’Iván Jiménez van sortir millor que les barcelonines, generant més perill que el rival als primers minuts, però a poc a poc el joc va anar equilibrant-se, i especialment arran del 0-1 materialitzat per María (12′) les blaves van dur la iniciativa, ampliant distàncies poc abans del descans (19′), un 0-2, obra de Lucía en una acció plena de desafortunats rebots en clau FSC, amb què es va arribar a la pausa.

La represa va començar amb opcions clares per les visitants, però el gol de Judit Ayguadé (28′), prèvia recuperació i jugada individual de qualitat, va canviar sens dubte el signe del duel, ja que a partir d’aquest les nostres van anar progressivament a més, insistint en els atacs de cinc, amb la portera Lucía Noguera com a protagonista a còpia de xuts llunyans. Així, i després de molts minuts de persistència, i en una recta final apassionant, amb la graderia apretant tant o més que les noies, unes noies que s’hi van deixar la pell, la mateixa Lucía Noguera, amb un colpeig potentíssim, a manca de 40 segons, va clavar la pilota a l’escaire.

Amb 2-2 vam anar directament a la tanda de penals i allà les nostres van ser més precises (4-2), marcant el penal decisiu Paloma.

Impressionant encontre d’un BASE A que, amb el ple suport d’una graderia entregada, es va classificar per segona temporada consecutiva per a la Final de la Copa Catalunya Base Femení. El rival, ni més menys que l’AE Les Corts UBAE. #SomHiBaseA

Enhorabona, noies!

FITXA TÈCNICA

Pavelló Can Roca

BASE A PETIT-DETALL: Lucía Noguera; Coral, Judit Ayguadé, Laura, Júlia Martínez, Carolina, Jorja, Judit Preciado, Júlia Grau, Martina i Paloma

CE VINCIT-PROVENÇALENC: Clara; María, Mar Li, Bet, Daniela, Nerea, Jana, Lucía, Natasa i Laia

Gols: 0-1: MARÍA (12′); 0-2: LUCÍA (19′); 1-2: JUDIT AYGUADÉ (28′); 2-2: LUCÍA NOGUERA (39′)