Aquest passat cap de setmana, 8-9 de desembre, es van disputar a Blanes els Campionats de Catalunya Comarcals, amb 14 representants de l’estructura esportiva FSC: 12 jugadors i jugadores i dos entrenadors.

I comencem per les millors notícies possibles!

L’INFANTIL Femení BAIX LLOBREGAT-CATALUNYA CENTRAL es va proclamar Campió de Catalunya Comarcal després de superar en la final (3-1) la Selecció de Barcelona-Vallès Occidental. LUCÍA NOGUERA, PALOMA CANTILLO i JÚLIA RODERO, les tres grans jugadores FSC, van integrar l’equip guanyador. També va ‘aixecar’ el títol el nostre tècnic JUAN MARTÍNEZ.

Els resultats de la resta d’equips del Baix Llobregat amb representació FSC van ser els següents:

BENJAMÍ MASCULÍ (Gerard Cano, Aimar Briones, Eric Pavalascu i Santi Rodríguez): Finalista. Va caure en la gran final contra Barcelonès Nord (2-9)

– INFANTIL MASCULÍ (Rubén Castellblanque, Iu Bertran). Tercer classificat. Va vèncer el partit pel 3r i 4t lloc vs Barcelonès Sud (6-3)

CADET MASCULÍ (Albert Vilardebò). Quart classificat. Va perdre la final de consolació contra Barcelonès Nord (2-3)

– CADET FEMENÍ (Carla Díez, Coral Amate, Judit Ayguadé). Tercer classificat. Va guanyar la final de consolació contra Andorra (4-1)

Cal destacar que TOTS els equips amb presència de jugadors/es de la nostra entitat van arribar, si més no, a SEMIFINALS.