El Base A Femení PETIT-DETALL no va poder aixecar el títol de la Copa Catalunya 16-17, en veure’s superat en el partit decisiu per un bon AE Les Corts, en el matx que va obrir la jornada de finals de Copa Catalunya d’ahir diumenge 11 de juny. Imatges: Andrés Burgos

Les verdes, que a priori partien com a favorites, van palesar aquesta condició manegant el partit pràcticament des de l’inici davant un FSC voluntariós però poc precís, i així a partir del matiner gol de Marta (7′) les barcelonines es van fer amb les regnes del joc de manera clara, generant moltes situacions de perill i ocasions fins que al 18′ Júlia establia el 0-2. Aquest gol va fer reaccionar les d’Iván Jiménez, que van viure als darrers 5-7 minuts del primer acte el seu millor tram de tot l’encontre, rondant l’1-2 en diverses situacions, algunes força clares, però aquest no va arribar i a manca de 20 segons per arribar al descans va ‘caure’ un 0-3, obra de Laia, que ja seria decisiu.

A la represa es va mantenir a grans trets la tònica del gruix dels 25′ inicials, i malgrat que les grogues no va abaixar mai els braços, cercant el gol que les ‘fiqués’ al duel, el quadre barceloní va gestionar amb solvència la renda i amb un gol al 34′ -repetia Laia– i un altre a manca de minut i mig, marcat per Kristine, va deixar un concloent 0-5 que ja no es mouria.

Malgrat la derrota, cal lloar l’actitud i la trajectòria 16-17 d’un Base A que ha donat la cara en tot moment i que ens ha deixat per al record una semifinal contra el Vincit-Provençalenc que trigarem molt de temps en oblidar, tant per la gran prestació oferta sobre la pista com per l’ambient que es va viure al Pavelló de Can Roca.

Enhorabona, noies!

FITXA TÈCNICA

Pavelló Mpal Martorell

BASE A FEMENÍ-PETIT DETALL: Lucía; Laura, Júlia Martínez, Coral, Judit Ayguadé, Carolina, Jorja, Judit Preciado, Júlia Grau, Martina, Paloma i Ariadna

AE LES CORTS UBAE: Ángela; Laura, Natalia, Laia, Júlia, Aina, Kristine, Gal.la, Marta, Ainhoa i Helena

Àrbitre: SIMÓN BENET

Gols: 0-1: MARTA (7′); 0-2: JÚLIA (18′); 0-3: LAIA (24′); 0-4: LAIA (34′); 0-5: KRISTINE (49′)