El Sènior del FS Castelldefels, el FS TIBU-RON CASTELLDEFELS, va encaixar diumenge a primera hora de la tarda, al Pavelló de Can Vinader, la seva segona derrota consecutiva, primera a casa, del que portem de curs 16-17. Els grocs van caure davant d’un rival directe en la lluita pel liderat, el CFS Sant Joan Despí, conjunt que va palesar sobre la pista el seu potencial i que es va fer amb el triomf de manera merescuda.

Després d’un tram inicial equilibrat, intens i amb ritme, en què Jeroni (12′) pel FSC va respondre al gol inicial de Jorge (9′), el Sant Joan Despí es va fer amb el comandament del joc en els minuts previs al descans, aprofitant entre d’altres coses que els locals que es van carregar de faltes aviat, i tant va ser així que a la pausa s’hi va arribar amb un contundent 1-4 gràcies a les dianes de David (13′), Alberto Moreno (18′) i Axel (19′). I encara sort, ja que el porter groc Héctor, sensacional al primer temps, va evitar un resultat més ampli a còpia d’excel.lents intervencions. Els nostres, massa tous amb i sense pilota, no van tenir resposta davant d’un rival pràctic i amb les idees clares.

El matiner 1-5 de Jeison (22′) només començar el segon temps, en vistosa acció individual, posava les coses més coll amunt encara, sobretot per les sensacions que estaven oferint uns i altres, però va ser aleshores quan els d’Óscar Ballano van treure l’orgull i amb dos gols en dos minuts, obra de Marc (27′) i Eric Busto (28′), van col.locar un 3-5 que obria una porta a l’esperança amb 12′ per disputar. En els 5-6′ posteriors els castelldefelencs van cercar amb insistència un quart gol que hagués pogut canviar les coses, rondant-lo Alexis un parell de cops, un Alexis que tanmateix va ‘topar’ amb les intervencions de mèrit de Pedro, i així, el 3-6, novament de Jeison (36′) va convertir-se en la sentència definitiva d’un marcador arrodonit per Alberto Moreno (38′).

En definitiva, derrota incontestable d’un Tibu-Ron que es va veure superat per un molt bon rival, que en el partit de diumenge va ser superior pràcticament en tot moment. Perden el liderat del grup 3 de la Primera Catalana que han ostentat tota la lliga, però encara queda molt i aquest campionat serà sens dubte una cursa de fons. SOM-HI TIBU-RON!

El tècnic Óscar Ballano ens deia que «la derrota és inapelable ja que avui el Sant Joan Despí ha estat millor que nosaltres en tots els aspectes. Últimament ens està costant traslladar a la competició el que entrenem durant la setmana, i la ‘clau’ estarà  en el fet de veure si en el futur som capaços de fer-ho o no».

Fitxa Tècnica

Pavelló Can Vinader

FS TIBU-RON CASTELLDEFELS: Héctor; Marc, Giuliano, Jeroni, Roger, Alexis, Asier, Raúl Sánchez, Eric Busto, Lauri i Vicente

CFS SANT JOAN DESPÍ: Pedro; Alberto Moreno, Quim, Jeison, Oriol Moix, Hamza, Axel, Xavi, David, Jorge i Bru

Gols: 0-1: JORGE (9′); 1-1: JERONI (12′); 1-2: DAVID (13′); 1-3: ALBERTO MORENO (18′); 1-4: AXEL (19′); 1-5: JEISON (22′); 2-5: MARC (27′); 3-5: ERIC BUSTO (28′); 3-6: JEISON (34′); 3-7: ALBERTO MORENO (38′)