Cop de puny’ sobre la taula del Tibu-Ron Castelldefels, que aquest diumenge va recuperar el líderat del grup 3 de la Primera Catalana després de guanyar al fins ara capdavanter Barnasants al CEM de La Bàscula barceloní.

Els d’Óscar Ballano van realitzar un partit molt seriós vers un gran rival, duent la iniciativa al marcador pràcticament en tot moment. Al descans s’hi va arribar amb empat 1 després que Marc Carol (19′) al límit del descans igualés el gol inicial i matiner d’Alexis (4′)

Al segon temps l’intercanvi de cops es va mantenir fins al 2-3, responent novament Marc Carol (23′) al gol d’Eric Busto només iniciar-se la represa (21′), i a partir d’aquí, i amb un partit més obert, els nostres van saber manegar l’encontre amb solvència fins a obtenir una renda de tres gols ben entrat el segon temps amb dianes de Marc (25′), Alexis (30′) i Roger (31′). Un autogol en un servei de banda va fer pujar el 3-5 al marcador acte seguit, donant pas aquesta ‘xarxa’ a una recta final intensa i emocionant i en què els barcelonins van apretar d’allò més atacant de 5. Ricard (37′) va establir el 4-5 a manca de 3′, però els castelldefelencs no es van arronsar, es van defensar aferrissadament i a l’últim minut Roger, des de propi camp, va sentenciar amb el 4-6 definitiu.  Espectacular

El tècnic Óscar Ballano ens resumia així l’encontre«Hem fet un partit molt seriós en tots els aspectes i això ens ha donat la victòria. Sense pilota hem realitzat un dels millors encontres de la temporada i això ens ha permès no patir excessivament en defensa al primer temps, arribant al descans amb 1-1. A la segona part crec que hem estat millor, sobretot quan el partit s’ha començat a trencar, i en aquest tram hem estat realment encertats. Sí que és veritat que a la recta final ens han fet mal quan han atacat de cinc, però hem tingut calma en tot moment, posant-hi capacitat de treball i lluita, i hem tirat els 3 punts endavant. És una victòria molt important, evidentment, perquè suposa guanyar a un rival directe, però tindrà més valor encara si guanyem el proper partit contra el Sant Cugat ‘B’.

GRAN TIBU-RON!

FITXA TÈCNICA

CEM La Bàscula, Barcelona

CFS BARNASANTS: Adri; Guille, Jorge, Salva, Marc Ferré, Pedro, Ricard, Marc Carol, Nando, Hamza i Castro

FS TIBU-RON CASTELLDEFELS: Vicente; Marc, Alberto, Giuliano, Roger, Jeroni, Alexis, Lauri, Raúl Sánchez, Eric Busto, Lauty i Héctor

Àrbitre: CANO GÁLVEZ; Taula: PONT MARTÍNEZ

Gols: 0-1: ALEXIS (4′); 1-1: MARC CAROL (19′); 1-2: ERIC BUSTO (21′); 2-2: MARC CAROL (23′); 2-3: MARC (25′); 2-4: ALEXIS (30′); 2-5: ROGER (31′); 3-5: RAÚL SÁNCHEZ (pp) (32′); 4-5: RICARD (37′); 4-6: ROGER (39′)