Partit sense història el que va enfrontar diumenge a la tarda el Sènior Masculí groc i l’AD Castellnou al Pavelló SA-FA Gavà, emplaçament inèdit pel Tibu-Ron en el que portem de curs 16-17. Els grocs van imposar la lògica classificatòria, s’enfrontaven líder contra penúltim, i així van acabar golejant de manera prou contundent un rival aclaparat des del primer minut però que va competir amb la major dignitat possible en una situació que evidentment no era fàcil. Una dada resulta prou esclaridora: al minut 7 els castelldefelencs ja guanyaven ni més ni menys que per 6-0.

A partir d’aquí es van anar succeint les ocasions i els gols sense solució de continuïtat, fins a establir un cridaner resultat final que deixa ben clara la placidesa dels 40′ disputats pels d’Óscar Ballano. Ja tenim al sarró, doncs, la setena victòria consecutiva d’un ‘Tibu-Ron’ ‘llençat’ al capdavant de la classificació i que en aquesta jornada ha tornat a aprofitar l’ensopegada d’un rival directe, en aquest cas el Sant Joan Despí. Recordem que els grocs mantenen 4 punts d’avantatge sobre el seus principals perseguidors –Barnasants, Sant Joan Despí i Olímpic Floresta B-, sent precisament aquest últim, el conjunt de Sant Cugat, el proper rival FSC al Pavelló Municipal de La Floresta.

Formació FS TIBU-RON CASTELLDEFELS: Vicente; Marc, Alberto, Damià, Roger, Alexis, Lauri, Raúl Sánchez, Eric Busto, Lauty i Héctor

Gols: ALEXIS (6), ROGER (5), ALBERTO, ERIC BUSTO, DAMIÀ, LAUTY i LAURI