🖋 El Sènior Masculí, el Tibu-Ron Castelldefels, va encetar diumenge al migdia la temporada 20-21 al grup 3 de la Primera Catalana encaixant una ajustada i dolorosa derrota en la visita del Penya Esplugues B a Can Roca. Imatge: Piero Álvarez

Els de Toni Torres van dur a terme un gran inici de partit, marcant per la via ràpida -gol de Charly (3′)– i controlant el joc amb solvència, però quan més dominat semblava tot l’afortunat 1-1 visitant va canviar la ‘decoració‘, ja que en els minuts posteriors els nostres van acusar l’inesperat ‘cop’. Així, en poc menys de cinc minuts vam passar de l’1-1 a l’1-3, dinàmica ‘tallada’ per un temps mort del que els grocs van sortir ‘en tromba’. Tant, que a 54 segons per arribar al descans van marcar el 2-3, obra de Pau Ndje.

A la represa la positiva inèrcia amb què havien acabat els primers 20′ es va mantenir inalterable, amb uns locals ambiciosos, però malgrat rondar-lo en moltes ocasions, el 3-3 no va pujar a l’electrònic i en canvi sí que ho va fer el 2-4, autèntic gerro d’aigua freda. Els amfitrions, però, no estaven disposats a cedir així com així, i a partir d’aquí van iniciar un setge que es va transformar en el 3-4 de Mauro (32′) i en tot un rosari d’ocasions posteriors malaguayades, en la majoria dels casos, per fantàstiques intervencions del porter visitant. La recta final va ser oberta, arriscant el FSC jugant de cinc per a rescatar un punt, i malgrat que el va tenir a l’abast finalment es va haver de conformar amb sortir de buit. Massa càstig per al bon joc desenvolupat durant major part de l’encontre pel Sènior Masculí de la casa.

El proper dissabte, primer encontre a domicili del Tibu-Ron, matx que es disputarà a la pista del Futsal Alp, a la Cerdanya.

FITXA TÈCNICA
Pavelló Can Roca

FS CASTELLDEFELS TIBU-RON: Dani Martín; Mauro, Lucas, Pablo Bascón, Charly, Carlos, Pau Ndje, Albert, Aday, Christian, Jofre i Alberto
AE PENYA ESPLUGUES B: Xavi; Luis, Víctor, Sergio, Albert, Nico, Carlos, Torra, Marc i Martí

Àrbitre: RODRÍGUEZ MOLINA; TG: Pablo Bascón, Mauro // Carlos, Albert, Martí

Gol: 1-0: CHARLY (3′); 1-1: TORRA (12′); 1-2: VÍCTOR (17′); 1-3: MARC (17′); 2-3: PAU NDJE (20′); 2-4: CARLOS (27′); 3-4: MAURO (32′)