Derrota del Tibu-Ron, que dissabte a la tarda va plantar cara, tot i perdre, en la visita del Piera a Can Roca.

El partit va arrencar emmarcat en una espectacular bogeria realitzadora (0-2 als 40 segons; 2-2 al minut 4 i 2-5 al minut 6). Les dues ‘xarxes’ locals van ser materialitzades per Marc López (3′) i Sergio Chacón (4′). Pràcticament cada xut a porteria va acabar en gol en aquells compassos inicials. A partir d’aquí el ritme es va asserenar, i cal dir que els de Víctor Vidal van cercar amb determinació i ocasions (incloent-hi un penal fallat) el 3-5, però malauradament l’ansiada diana no va arribar i poc abans del descans va caure el 6è del Piera (2-6 a l’intermedi).

A la represa els nostres van sortir en tromba, posant-se 4-6 quan no portàvem ni dos minuts amb dianes de Chacón (als 31 segons) i Giuly (22′). Semblava, doncs, que revifaven les opcions, però arran d’aquest gol el partit va entrar en clara dinàmica d’intercanvi de cops, situació que evidentment va afavorir els verd-i-blancs. Tant és així que els gols van anar caient en una porteria i una altra fins al 6-9 definitiu, tancant el compte FSC el mateix Sergio Chacón (37′) -qui arribava així al seu hat-trick- i Álex Rodríguez -pocs segons abans de la conclusió-. Digne encontre castelldefelenc i derrota en un indiscutible festival golejador.

FITXA TÈCNICA

Pavelló de Can Roca

FS CASTELLDEFELS ASSESSORIA PEAR: Gerard; Maxi, Marc De la Mano, Álvaro, Sergio Chacón, Álex Rodríguez, Giuly, Guille Pacheco, Pau Suñer i Pau Lizana

FS PIERA: Salva; Jordi, Ayman, Javi, Porlán, Mario, Vladi, Álex Aguilera, Carlos, Sergi Rodríguez i Moha

Gols: 0-1: PORLÁN (20 segons); 0-2: JORDI (41 segons); 1-2: MARC LÓPEZ (3′); 2-2: SERGIO CHACÓN (4′); 2-3: VLADI (5′); 2-4: ÁLEX AGUILERA (5′); 2-5: ÁLEX AGUILERA (6′); 2-6: MARIO (18′); 3-6: SERGIO CHACÓN (31 segons 2a part); 4-6: GIULY (22′); 4-7: JORDI (28′); 4-8: AYMAN (35′); 5-8: SERGIO CHACÓN (35′); 5-9: ÁLEX AGUILERA (37′); 6-9: ÁLEX RODRÍGUEZ (40′)