Tercera victòria consecutiva del Tibu-Ron, que dissabte a la tarda, tot i jugar-se el partit a Can Vinader, va exercir de visitant en el duel disputat contra el Capellades per la prèvia permuta de calendari amb el conjunt anoienc. El tècnic Toni Torres ens resumeix així l’encontre.

✍️ «L’equip ara per ara té una confiança ‘bàrbara’ i per això mateix va sortir en ‘tromba’. Vam dominar clarament l’inici, però com ens passa gairebé sempre el rival es va posar pel davant el marcador. Això no va fer remetre el control que teníem sobre el partit i fruit de tot plegat empatem abans del descans. A la segona meitat vam encarar el joc amb la determinació que no podíem perdre, i amb un gran futbol sala vam passar de l’1-1 a l’1-5 en pocs minuts. Ells van intentar canviar la dinàmica atacant de 5, raó per la qual ens va tocar ser sòlids al darrera. I ho vam ser. Només vam encaixar un gol a manca de 3 minuts. Tanmateix, el joc estava força controlat i fins i tot vam tenir marge per arrodonir el tempteig amb el 2-6. Arribem a l’aturada en el nostre millor moment de tota la temporada i la llàstima és que ara marxem de vacances. Però bé, també anirà bé descansar per afrontar amb força els reptes que venen, començant pel partit de Copa Catalunya conta Penya Esplugues. Molt satisfet amb l’evolució de l’equip des de l’inici de temporada».

Formació FSC: Vicente, Francesc, Carlos, Pablo Bascón, Mauro, Lauty, Lian, Lucas, Borja, Hugo Morillo, Christian Pérez i Dani Martín

Golejadors: MAURO (2), PABLO BASCÓN (2), CARLOS i LIAN