Novena derrota de la temporada del Sènior Masculí FSC, que diumenge al migdia va caure en duel de rivalitat comarcal, disputat al Pavelló de Can Vinader, contra el CFS Cornellà, 3r classificat. Malgrat que els de Toni Torres van dur a terme un esperançador inici, dominant el joc i gaudint de moltes més ocasions que el seu rival, arran del 0-1 taronja (10′) van viure 5′ minuts de ‘desconnexió’ que van situar un concloent 0-4, arrodonit amb la 5a diana visitant minut i mig abans del descans. El 0-5 en temps de pausa era, sens dubte, un ‘càstig’ excessiu. A la represa, ja sense res a perdre, els grocs van cercar la remuntada a còpia d’un joc intens, vertical i ple de coratge, obrint la ‘llauna’ amb el matiner 1-5, gol que va ser l’avantsala d’un segon temps de domini total del FSC. Aquesta hegemonia va permetre els nostres retallar distàncies fins a situar el marcador en el 3-5, diferència que es podia haver reduït encara més. Malauradament, però, els hi va mancar ‘temps’ per a completar la reacció i es van haver de resignar a la derrota. Notable imatge al segon temps. Aquest ha de ser el camí en el que resta de competició.

FITXA TÈCNICA

Pavelló Can Vinader

FS CASTELLDEFELS TIBU-RON: Nando; Adri Somoza, Alberto, Francesc, Carlos, Lauty, Dani Cordero, Mauro, Borja, Pablo Bascón, Lian i Vicente

CFS CORNELLÀ: Adri; Bata, Sergi, Sergio, Jeison, Jona, Soufi, Borja i Juanma

Gols: 0-1: SOUFI (10′); 0-2: JONA (11′); 0-3: JONA (13′); 0-4: SOUFI (14′); 0-5: BATA (18′); 1-5: MAURO (22′); 2-5: CARLOS (32′); 3-5: CARLOS (36′)