Importantíssima victòria del Sènior Masculí, que diumenge al vespre es va treure per fi l’espina de les actuacions a domicili guanyant ni més ni menys que a casa del Tremedal, 2n classificat, en duel disputat a terres barcelonines.

Així ho va veure tot plegat el ‘míster’ Toni Torres«No hem començat el partit massa bé, i tant és així que en línies generals crec que no hem fet una primera part massa lluïda. Per acabar-ho d’adobar encaixem l’1-0 en una acció desafortunada, i encara que provem de reaccionar i generem ocasions, algunes clares, al descans hi marxem perdent. Una de les ‘claus’ del partit ha estat l’1-1, que hem aconseguit de penal només començar el segon temps. Aquest gol ens ha esperonat moltíssim i pràcticament acte seguit marquem l’1-2. Amb aquest primer desavantatge del partit ells han reaccionat, i el tram central de la segona ha estat de cert patiment defensiu, amb un Nando estel.lar, això sí, sota pals. Amb pilota però ho estàvem fent d’allò més bé, i fruit d’aquesta superioritat marquem l’1-3. L’alegria ha durat poc perquè just després encaixem el 2-3, i a partir d’aquí la recta final ha estat tremenda i ha passat una mica de tot, especialment al darrer minut i mig. Algunes decisions arbitrals ens han perjudicat, però el que està clar és que avui era el dia de superar totes les adversitats possibles (expulsions, etc), el que ha tingut com a conseqüència que haguem estat capaços de tirar endavant 3 punts d’or. Aquest ‘ple’ ens dóna molta moral per afrontar en les millors condicions el decisiu partit de la següent jornada contra Ramon Muntaner»

Formació: Nando; Adri Somoza, Alberto, Carlos, Lauty, Francesc, Dani Cordero, Mauro, Borja, Pablo Bascón, Lian i Vicente

Gols: LIAN (2) i MAURO