Segona victòria consecutiva del Sènior Masculí, que dissabte al vespre es va imposar en el duel de rivalitat veïnal el FS Gavà. El matx va comptar amb tots els al.licients que s’esperen d’un ‘derbi’ -intensitat, ambient a les graderies, polèmica, emoció, etc-, raó per la qual vam viure una més que interessant estona de futbol sala en essència. Després d’un inici equilibrat els grocs van prendre la davantera al marcador al minut 11′, 1-0 que va donar pas a un tram final de primer temps de predomini amfitrió. Tot plegat es va palesar al joc i al marcador, ja que al descans el resultat era de 2-0. Val a dir però que en els minuts previs a la pausa es va jugar molt poc degut al punt de tensió, segurament excessiu, que la pròpia emotivitat del duel va generar.

A la represa, i malgrat que els nostres van començar força bé, el futsal exhibit va ser menys controlat i més ‘trencat’, especialment a partir del 2-1 blaugrana (28′), generant-se d’ençà al final una cada cop més acusada dinàmica de partit obert i amb constants opcions a totes dues porteries. Lauty (31′), de penal, va situar el 3-1, avantsala d’uns minuts decisius emocionants i vibrants per a l’espectador, que ho van ser més encara quan els gavanencs marcaven el 3-2 a manca de 28 segons. Afortunadament pels nostres interessos el resultat ja no es va moure, sumant el Tibu-Ron un triomf que fa que els de Rubén Jaén ascendeixin a la segona plaça del grup, amb 7 punts.

FITXA TÈCNICA

Pavelló Can Roca

FS CASTELLDEFELS TIBU-RON: Nando; Lian, Dani Cordero, Lauty, Pantoja, Carlos, Marc López, Adri Somoza, Alberto, Borja, Mauro i Vicente

FS GAVÀ: José Luis; Iván López, Aarón, Alberto, Manu, Giovanni, Christian Gascón, Marc Vallejo, Aitor, Guillem, Pere i Carlos Crego

Gols: 1-0: LIAN (11′); 2-0: BORJA (18′); 2-1: ALBERTO (28′); 3-1: LAUTY (31′) (p); 3-2: ALBERTO (40′)