🖋  Partidàs del Tibu-Ron, sens dubte el millor del que portem de temporada, en la visita del Penya Esplugues B, 3r classificat, al Pavelló de Can Roca. Els de Toni Torres van signar un primer temps sensacional, dominant i generant moltíssimes ocasions, però la manca d’encert atacant i un punt de mala sort en les rematades a les fustes van impedir que marxéssin al descans guanyant, havent d’igualar per dos cops els gols d’un quadre foraster molt més eficaç (2-2 al descans).

El tram inicial de la represa va seguir la mateixa tònica (3-3 al 29′), tot i que en el context d’un matx un pèl més equilibrat. Els espluguencs, amb molt d’ofici, van saber gestionar els ‘temps’ al tram central, col.locant-se amb un preocupant 3-6 al 34′, tot aprofitant que els grocs s’havien carregat de faltes. No obstant, el Tibu-Ron no havia dit la seva darrera paraula i als darrers 4 minuts, atacant de 5, va ser capaç d’empatar a còpia de coratge i golassos, cercant la victòria fins al darrer segon. Memorable actuació.

FITXA TÈCNICA

Pavelló Can Roca

FS CASTELLDEFELS TIBU-RON: Íker; Alberto, Somoza, Lucas, Carlos, Pablo Bascón, Mauro, Lauty, Lian, Francesc, Borja i Vicente

AE PENYA ESPLUGUES B: Eric; Pol Picart, Víctor, Cristian Miguel, Manfredi, Francesc, Pablo, Luis, David, Torra, Axel i Iván

Gols: 0-1: PABLO (9′); 1-1: FRANCESC (15′); 1-2: IVÁN (18′); 2-2: MAURO (18′); 2-3: POL PICART (26′); 3-3: FRANCESC (29′); 3-4: VÍCTOR (30′); 3-5: VÍCTOR (32′); 3-6: MANFREDI (34′); 4-6: MAURO (37′); 5-6: CARLOS (38′); 6-6: CARLOS (40′)