Segon empat 21-22 del Tibu-Ron, que tot i trencar la ratxa de derrotes diumenge no va poder amb el Sant Just en duel disputat al Pavelló de Can Roca.

En línies generals grocs i santjustencs van disputar un partit igualat, amb millor versió dels d’Álex Rojo als primers 20′ que no pas als segons. Els nostres es van avançar aviat al marcador, reaccionant els visitants amb un ràpid empat, 1-1 que va ser l’avantsala del millor tram local, fase que va culminar en el 2-1, de penal, infracció que va comportar l’expulsió del porter blanc-i-blau.

Al descans s’hi va arribar amb el mínim avantatge FSC, renda que els forasters van tornar a igualar per la via ràpida (23′). A partir d’aquí el matx va entrar en una espiral de poc control i constants arribades que va fructificar en el 3-3 que reflectia el marcador al 29′. Amb aquesta nova igualada el Sant Just va rondar el 3-4, amb ocasions claríssimes afortunadament no reeixides, reaccionant el Tibu-Ron en uns minuts finals d’insistència però poc encert. En definitiva, empat just que s’adiu al que es va veure amb un FSC que lluita per a sortir de la mala dinàmica que arrossega.

FITXA TÈCNICA

Pavelló Can Roca

FS CASTELLDEFELS TIBU-RON: Dani Martín; Ferran, Sergio Chacón, Giuly, Marc López, Juanma, Maxi, Álex Rodríguez, Raymer i Ezequiel

FS SANT JUST: Uri; Sergio, Gerard, Marc Serra, Marc Martí, Kike, Ferran i Iván

Gols: 1-0: SERGIO CHACÓN (5′); 1-1: SERGIO (9′); 2-1: GIULY (p) (14′); 2-2: MARC SERRA (23′); 3-2: MARC LÓPEZ (28′); 3-3: IVÁN (29′)