Primer partit local 22-23 i primera victòria del Sènior Masculí, un Tibu-Ron, que dissabte a la tarda va superar el Platense a Can Roca. Els primers 20′ no passaran a la històira ja que cap dels dos equips va generar massa joc ofensiu, i tot i que potser les situacions més clares van ser grogues el 0-0 del descans reflectia perfectament el que s’havia vist.

Superada la pausa uns i altres van augmentar el ritme, avançant-se al marcador els vilanovins  Aquest gol va esperonar els de Javi Arnal, que pocs minuts després van empatar, avantsala d’un tram fantàstic, en quà va destacar especialment l’impasse transcorregut entre el 32′ i el 33′, en què es va passar de l’1-1 al 3-1 en uns segons de bogeria. D’ençà al final infructuosos atacs de 5 visitants davant un seriós FSC que només va encaixar a manca de 22 segons i en un xut de falta sense tanca. En definitiva magnífica segona meitat i triomf d’un bloc jove i amb gana que vol seguir creixent.

Els grocs són ara 10ns, amb 3 punts, i el proper diumenge juguem contra CSC Futsal a terres barcelonines.

FITXA TÈCNICA

Pavelló Can Roca

FS CASTELLDEFELS TIBU-RON: íker Capdevila; Àlex Bonaventura, Pide, Álex Bustos, Jofre, Albert, Sergio Chacón, Santi, Jaume i David Albiac

PLATENSE VILANOVA: Marcel; Dani Escudero, Emilio, Marc Casares, Marc Brunat, Miguel, Guillem, Juan, Joel Vicedo, Pau Oltra i Ignasi

Gols: 0-1: DANI ESCUDERO (24′); 1-1: SANTI (27′); 2-1: ALBERT (32′); 3-1: ALBERT (32′); 3-2: PAUL OLTRA (40′)