4a derrota del curs del Tibu-Ron, que diumenge va perdre el duel directe en la lluita per la segona plaça que el va enfrontar l’Athletic Torre Roja a Can Roca.

Tot i que les coses van començar prou bé, amb gol groc al primer minut, el gruix de l’acte inicial va ser igualat, amb uns visitants que van anar a més amb el decurs dels minuts i que fruit d’això van ser capaços d’empatar poc abans del descans (al que s’hi va arribar amb 1-1). Superada la pausa els de lila van trobar porta als primers minuts (23′), capgirant el tempteig, però la reacció dels de Javi Arnal va ser ràpida i 5′ més tard, de penal, arribaria el 2-2. A partir d’aquí equilibrri absolut i opcions a totes dues porteries fins que al 33′ va caure el 2-3. Aquest gol va fer mal en un Tibu-Ron que es va veure obligat a prendre riscos, i anant a remolc ja no va poder contrarestar l’avantatge visitant. Després de retallar el 2-4 a manca de 3′ semblava que podria haver-hi emoció, però el ràpid 3-5 va tallar de soca-rel les esperances de remuntada, tancant els visitants el tempteig amb una última diana.Van donar-ho tot però es van veure superats per un Torre Roja que no va perdonar. A seguir lluitant fins al final sense oblidar en cap cas que, passi el que passi, el Sènior Masculí está realitzant una gran campanya.

El Tibu-Ron ocupa ara la 3a posició, amb 50 punts, i el dissabte 6 de maig (20h) visita el FS Sitges, 8è amb 27 punts.

FITXA TÈCNICA

Pavelló Can Roca

FS CASTELLDEFELS TIBU-RON: Dani Martín, Albert, Santi, Àlex Bonaventura, Álex Bustos, Chacón, Guillem Villar, Jaume, Jofre, Pide i Arnau

CE ATHLETIC TORRE ROJA: Javi; Pedro Rodríguez, Younes, Montero, Álex Fernández, Muro, Àngel, Mamadu, Adri Fernández, Marc Serra, Cristian i Jordi

Gols: 1-0: ALBERT (1′); 1-1: MONTERO (17′); 1-2: MONTERO (23′); 2-2: SANTI (p) (28′); 2-3: MURO (33′); 2-4: MONTERO (34′); 3-4: CHACÓN (37′); 3-5: ÁLEX FERNÁNDEZ (38′); 3-6: MAMADU (40′)