12a victòria del curs del Sènior Masculí, un FS CASTELLDEFELS TIBU-RON que diumenge al vespre es va refer de la derrota de la jornada anterior guanyant a Vilanova i la Geltrú contra el Platense, 3 punts que el tornen a situar a només 2 de la segona plaça.

El ‘míster’ Javi Arnal ens comentava poc després del duel que «ha estat un partit difícil, com ja esperàvem. Hem començat força bé, dominant i generant ocasions fins que ens posem pel davant, però acte seguit ens empaten i passem uns minuts no massa bons, fet que ells aprofiten per a capgirar el tempteig. El 2-1 ens fa espavilar i en un gran final de primer temps passem del 2-1 al 2-5, mostrant un joc vertical, efectiu i sense fisures. A la segona part hem tingut el partit bastant controlat i hem generat moltes opcions per al 6è, però no l’hem transformat i en el tram final ells ens han apretat jugant de 5, però no hem patit massa, ens hem defensat amb sacirfici i al final el 2-5 no s’ha mogut. Victòria important en un partit molt seriós i que ens permet recuperar el desavantatge que vam perdre la setmana passada. Molt satisfet. A seguir així».

El Tibu-Ron segueix 3r, ara amb 34 punts, i el proper dissabte (16h) rebrà el CSC Futsal, 9è amb 17 punts, a Can Roca

FS CASTELLDEFELS TIBU-RON: Dani Martín; Pide, David Albiac, Santi, Àlex Bonaventura, Albert, Jaume, Álex Bustos, Sergio Chacón, Guillem i Arnau

Gols: SANTI (2), ALBERT, SERTIO CHACÓN, pròpia porta