Quarta derrota de la temporada del Sènior Masculí, un FS CASTELLDEFELS TIBU-RON, que dilluns a la nit va recuperar el partit pendent caient a l’Ugalde contra el Sant Joan Despí B (5-2)

Així ens resumeix l’encontre l’Álex Rojo. «Vam començar encaixant aviat, tot i que l’equip reacciona bé i empata pocs minuts després. Tanmateix, l’alegria va durar poc, ja que al minut següent ens marquen d’un penal molt discutible, gol que ve acompanyat del 3-1 en dos minuts fatídics. Així arribem al descans i al segon temps sortim decidits a anar pel partit, pressionant amunt i fent un gran esforç per a dificultar el rival. Fruit d’això marquem el 3-2 i apretem d’allò més buscant el 3-3, amb ocasions claríssimes i posant setge sobre la seva porteria, però ens va mancar l’encert necessari per a empatar i a manca de 7′ ens fan el 4-2. A partir d’aquí sortim de 5, però just en plena recta final patim una expulsió i això ja ens condiciona encara més. Cal destacar que 4 contra 5 vam seguir donant la cara, però en una recuperació encaixem l’últim gol, que ja va ser la sentència. Crec que el resultat final no s’adiu al que va ser el partit i que els nois van fer bona feina, però el Sant Joan Despí va ser una mica millor i es va endur el triomf. A pensar ja en el partit contra AEK Sant Cugat amb la idea de mostrar la versió del segon temps i donar alegries a l’afició de Can Roca».

Formació FSC: Pau Lizana; Álex Rodríguez, Vicente, Sergio Chacón, Giuly, Ferran, Marc López, Maxi, Marcel i Dani Martín

Gols: 1-1: MARCEL (11′); 3-2: FERRAN (25′)