Primera derrota local 21-22 del Tibu-Ron, un Sènior Masculí que diumenge al vespre va caure en el derbi disputat a Can Roca contra AE Les Botigues de Sitges.

Les coses van començar prou bé pels d’Álex Rojo, que al minut i mig ja manaven al marcador, però la ràpida igualada dels visitants va inscriure el primer temps en el marc d’un màxim equilibri, amb opcions a totes dues porteries, desnivellant-se la ‘balança’ a favor dels blancs 5′ abans del descans. El tram inicial de la represa va ser obert i un pèl descontrolat, situació que podia afavorir els interessos grocs en l’objectiu del 2-2, però l’ansiat gol no va arribar i arran de l’1-3, de falta, Les Botigues va controlar el matx amb solvència, ampliant distàncies poc després. L’1-4 ja va esdevenir la sentència. Els nostres van provar de retallar distàncies amb coratge, però no van poder davant un rival sòlid i amb poques fisures. De més a menys contra un dels dominadors de la competició.

Després de la tercera derrota consecutiva intentaran trencar la ratxa a la pista de l’AECS L’Hospitalet C

FITXA TÈCNICA

Pavelló Can Roca

FS CASTELLDEFELS TIBU-RON: Dani Martín; Álex Rodríguez, Vicente, Ferran, Sergio Chacón, Marc López, Kike Martínez, Giuly, Joel Vega, Maxi i Pau Lizana

AE LES BOTIGUES DE SITGES: Gordillo; Lavernia, Xavi, Víctor Pérez, Roger, Miguel, Óscar, Juanjo, Querol, Pide, Álvaro i Emilio

Gols: 1-0: GIULY (1′); 1-1: ROGER (4′); 1-2: JUANJO (15′); 1-3: JUANJO (29′); 1-4: QUEROL (30′)