4t empat del curs, 3r als darrers 4 encontres, per al Sènior Masculí, que diumenge al vespre va sumar un punt al Podium Viladecans, pista del Torre Roja. Des del cos tècnic FSC el tècnic Antonio Gámez ens deia que «ha estat una llàstima perquè hem tingut la victòria bastant a prop en una pista difícil. Comencem bé, avançant-nos al marcador, però acte seguit ens marquen tres gols gairebé consecutius i la cosa ens complica. A poc a poc ens asserenem un altre cop, i amb un joc més controlat som capaços de retallar distàncies i arribar 3-2 al descans. A la represa sortim a per totes i en un gran inici passem del 3-2 al 3-4 als dos primers minuts, i a partir d’aquí semblava que podíem marcar el 5è, però cal reconèixer que amb el decurs del joc, i les faltes en contra, hem anat perdent ‘frescor’ i fruit d’això, a manca de dos minuts, ens han empatat de xut sense tanca. Tot i l’empat final, el regust ha estat positiu i això ens ha de venir bé de cara al partit contra el Pla, on buscarem el primer triomf de la segona volta».

Formació FSC: Dani Martín; Álex Rodríguez, Ferran, Sergio Chacón, Juanma, Marc López, Kike Martínez, Giuly, Joel Vega, Maxi, Marcel i Pau Lizana

Gols: SERGIO CHACÓN (2) i FERRAN (2)