Segona victòria consecutiva del Sènior Masculí, un Tibu-Ron que diumenge al migdia va acabar vencent de manera ajustada en la seva visita al Pavelló CEM La Bonaigua de Sant Just Desvern. Així ho va veure el tècnic Álex Rojo. «Va ser un partit prou ajustat i igualat. Després d’un primer temps amb alternatives, en què ells es van avançar per dos cops al marcador, arribem al descans perdent 2-1 i encaixant el 2n gol a manca de minut i mig. A la 2a meitat vam sortir amb la idea de controlar més el joc, posant-hi més calma, i això es ‘transforma’ en el 2-2 faltant 10 minuts. A partir d’aquí busquem amb ambició el 2-3 i a menys de 5′ pel final aquest arriba gràcies a un autèntic golàs. D’ençà al final, toca controlar la situació i no concedir errades al darrera, i en som capaços. Victòria patida i treballada però important i necessària per a seguir tirant amunt».

La victòria va tenir una doble dedicatòria prou especial, tant per l’Alex Rodríguez, qui dissabte va complir 28 anys, com pel Vicente, qui va poder dedicar el seu golàs al seu pare, qui va fer acte de presència al matx procedent de terres valencianes.

Enhorabona, equip!

Formació FS CASTELLDEFELS TIBU-RON: Pau Lizana; Sergio Chacón, Giuly, Ferran, Joel Vega, Marcel, Álex Rodríguez, Juanma, Maxi, Enric, Vicente i Marc Vélez

Gols: 1-1: SERGIO CHACÓN (15′); 2-2: GIULY (31′); 2-3: VICENTE (35′)