Doble derrota en poc més de 24 hores del Tibu-Ron, que va tornar cap a casa sense punts de sengles encontres a domicili. Els repassem:

PLATENSE VILANOVA – FS CASTELLDEFELS TIBU-RON: 5-4. Tampoc diumenge va poder trencar la mala ratxa a domicili el Tibu-Ron, que va caure a la capital del Garraf contra Platense. L’Álex Rojo assegurava que «sabíem que seria un partit difícil i així ha estat. La primera meitat ha estat oberta, avançant-nos al marcador aviat tot i que ells han capgirat el resultat a còpia de molta contundència i aprofitant les seves virtuts (4-2 a descans). A la represa el joc ha estat encara més físic i ells s’han carregat ràpidament amb 5 faltes. Després de col.locar-se 5-2 hem apretat molt i al final hem ajustat el resultat fins al 5-4, però entre l’arbitratge casolà, que no ha permès que arribéssin a la 6a falta, i el propi desencert el 5-5 no ha estat possible, Hem merescut més però malauradament seguim sense trencar la mala dinàmica lluny de Can Roca»

Gols: SERGIO CHACÓN (2), MARC LÓPEZ, GIULY

CE ALHEÑA B – FS CASTELLDEFELS TIBU-RON: 5-2. 2a derrota en 24 hores del Tibu-Ron, que dilluns a la nit va caure a la pista de l’Alheña B, a terres hospitalenques. L’Álex Rojo ens comenta que «la derrota va ser merescuda. L’Alheña va ser millor que nosaltres, no per fer grans coses, sinó perquè hi va posar més intensitat i encert, el que va propiciar que arran de l’1-0 anéssim a remolc i ja no fossim capaços de revertir la tendència. Vam maquillar una mica el marcador als minuts finals, amb sengles xuts de falta sense tanca, però no vam tenir opció real de discutir els punts. Ens vindrà bé el descans d’aquest cap de setmana per a descansar i preparar amb força el proper repte, que no és altre que el duel contra Les Botigues».

Gols: GIULY (2)