Gran victòria del Sènior Femení en el partit disputat dimecres al vespre al Pavelló de Can Roca contra el CFS Eixample, únic conjunt invicte de la competició fins aquest encontre.

Les grogues van sortir prou bé al matx en el context d’un duel amb ritme i d’intens frec a frec, i així es van avançar ràpidament al marcador gràcies a un potent xut llunyà de Valeria (6′). El gol va donar ales l’equip d’Ari Santos, que sense passar massa engúnies va controlar la situació amb solvència durant els minuts posteriors i fins i tot va generar un bon grapat d’opcions clares per augmentar la renda, malaguanyades gairebé totes per les excel.lents intervencions de la portera visitant, l’ex groga Laia Jordán. Les barcelonines per la seva part també cercaven el gol de la igualada i tot plegat va ser l’avantsala d’uns minuts previs a la pausa marcats per la diana de l’empat roig-i-negre (14′), obra de Mar. El joc era molt obert i ‘d’intercanvi de cops’, però fins al descans ja no hi va haver més moviments al marcador.

Superat l’interludi les coses van arrencar amb un tó força similar al del començament, i així la bona feina de pressió local va tornar a tenir premi al tram inicial gràcies al 2-1 de Sheila (27′) després de recuperar una pilota a prop de l’àrea rival. A partir d’aquí l’Eixample va donar un ‘pas endavant’, trobant-se però en tot moment amb un FSC que no va concedir errades en la contenció ni ocasions especialment clares tret d’una pilota a la fusta d’una altra ex FSC com Àlex Giró.

La recta final va ser prou emocionant i com era previsble va tocar apretar dents en defensa vers un Eixample que aleshores sí va posar setge de manera més decidida sobre la porteria FSC. Les d’Ari Santos van treballar a dojo, especialment per a contenir els atacs de 5 visitants de les acaballes, duent a terme un esforç col.lectiu encomiable. Lucía també va ‘tancar’ la pròpia porta a ‘pany i forrellat’ i al final el 2-1 no es va moure.

Magnífic espectacle de futbol sala i fantàstica victòria del FSC, que es va refer de la millor manera possible de la derrota contra Penya Esplugues: guanyant l’únic equip que encara no coneixia la derrota. Tornem a ser terceres!