El Sènior Femení va tancar dissabte a la tarda la primera fase de competició obtenint una esclatant victòria en la visita efectuada a la capital del Maresme, concretament a la pista del CE Futsal Mataró.

Les d’Ari Santos van dur a terme un partit molt seriós, en la línia del que ha estat pràcticament tota aquest meitat inicial de lliga, i fruit del seu domini van establir al primer temps un ràpid i clar avantatge, marge que al descans encarrilava el triomf de manera evident (0-4).

A la represa les mataronines van arriscar atacant de 5, però les grogues no es van deixar sorprendre, es van defensar amb ordre i les recuperacions els hi van permetre d’elevar el resultat fins al 0-7, golejada ‘retallada’ als minuts finals pel gol de l’honor amfitrió. Espectacular prestació d’un FSC ja matemàticament classificat entre els quatre primers, el que vol dir que lluitarà per les màximes cotes, o el que és el mateix, per l’ascens. Acaben amb un balanç de 10 victòries, 2 empats i 4 derrotes, amb 67 gols a favor i 44 en contra.

Fantàstic, noies!!

Formació FSC: Andy; Maria Vallès, Martina, Sheila, Valeria, Andrea Luna, Rocío, Leire, Mariona, Nicole, Nerea i Lucía

Gols FSC: 0-1: ANDREA LUNA (1p); 0-2: NICOLE (1p); 0-3: pròpia porta (1p); 0-4: MARIONA (1p); 0-5: ANDREA LUNA (2p); 0-6: NEREA (2p); 0-7: ROCÍO (2p)