El clàssic baixllobregatí de la Segona Divisió Femenina, disputat dissabte a la tarda a Esplugues, es va decantar del costat groc. Aquest és el RESUM que ens en feia, poc després de la finalització del matx, el ‘míster’ Dani Soriano.

🖋  «L’equip ha sortit molt ‘endollat’, i així ràpidament ens hem posat pel davant al marcador amb el 0-2, amb gols de Rocío i Leire. Aquest avantatge ens ha donat tranquil.litat, però una errada evitable en la sortida de pilota ens costa l’1-2, avantsala del 2-2 en un xut llunyà. Per sort, i repetint el guió del partit contra el Ripollet, una bona combinació, poc abans del descans, materialitzada per Coral, ens ha permès de marxar-hi guanyant (2-3) En línies generals la segona meitat ha estat més travada, predominant les imprecisions, fruit d’un joc menys fluïd, i sense que cap dels dos equips exercís un domini clar sobre el partit. En aquesta dinàmica qualsevol cosa podia passar i així el Penya Esplugues ha empatat a manca de 4 minuts. A partir d’aquí tots dos equips hem apostat pels atacs de 5 i l’encert ens ha tornat a somriure, ja que després d’una primera opció molt clara hem estat capaces de recuperar la pilota i marcar el 3-4 a porta buida mitjançant Sheila».

A partir d’aquí «els minuts finals han estat d’apretar dents en defensa i la veritat és que ens n’hem sortit, obtenint un triomf molt treballat contra un rival de gran exigència. Després d’aquesta victòria, que ens dóna una gran moral, l’objectiu no pot ser altre que aconseguir en el proper partit la primera victòria a casa. Molt satisfet amb el treball col.lectiu»

Formació FSC: Lucía; Maria Vallès, Sheila, Valeria, Andrea Luna, Rocío, Leire, Mariona, Coral i Nerea

Gols: 0-1: ROCÍO; 0-2: LEIRE; 2-3: CORAL; 3-4: SHEILA