Bon partit malgrat la derrota del Sènior Femení, que dissabte a la tarda va ‘vendre cara la seva pell’ en la visita del líder Joventut d’Elx, que després dels 3 punts sumats es va proclamar matemàticament campió del subgrup 2C.

Les grogues van dur a terme un partit molt seriós al llarg dels 40′, però especialment als primers 20′, en què a còpia d’un futbol sala intens i ple de concentració i ganes van posar en serioses dificultats l’equip ilicità. Tant és així que es van avançar al marcador (10′), en una bona transició culminada per Leire, mantenint l’avantatge fins als minuts previs al descans, tram en què les forasteres van capgirar el tempteig mercè a dues dianes en poc més de minut i mig (1-2 en temps de pausa), obra de Claudia, amb una gran volea llunyana (17′) i Aitana Olaso, poc abans d’entrar al minut previ al descans.

Superat l’intermedi l’alt ritme dels 20′ precedents va remetre una mica, i així, i quan més equilibrat era tot el Joventut d’Elx va marcar el 3r (29′), en acció definida per María. Lluny d’acusar-ho el FSC va reaccionar amb determinació, disposant d’opcions per a retallar distàncies, especialment en els atacs de 5, però l’ansiat 2-3 va arribar massa tard (a manca de 5 segons), també aconseguit per Leire, i no va haver-hi temps per a res més.

Notable encontre groc davant el gran dominador de la competició, al que aprofitem l’avinentesa per a tornar a felicitar pel campionat assolit en les lliguetes regulars.

Fantàstic esforç, FSC!

FITXA TÈCNICA

Pavelló Can Roca

FS CASTELLDEFELS ASSESSORIA PEAR: Andy; Maria Vallès, Martina, Sheila, Valeria, Andrea Luna, Rocío, Leire, Nicole, Nerea i Lucía

JOVENTUT D’ELX: Raquel; Sara, Paula, Aitana Olaso, Judit, María, Peke, Carol, Eli, Claudia, Bet i Anaís

Gols: 1-0: LEIRE (10′); 1-1: CLAUDIA (17′); 1-2: AITANA OLASO (19′); 1-3: MARÍA (29′); 2-3: LEIRE (40′)