El Sènior Femení va obrir el 2020 encaixant la seva 4a derrota del curs en la visita de l’Eixample al Pavelló de Can Roca. Desafortunat final de primera volta pel conjunt groc, que dissabte no va tenir la fortuna de cara en cap aspecte. Després d’uns minuts inicials amb més ‘puntx’ per part visitant, les ‘hostilitats’ en forma de gols es van trencar aviat, i així, una diana per ‘barba’ en poc més de 40 segons va situar un 1-1 alterat pocs minuts després pel segon gol barceloní. L’equilibri era la nota predominant d’un duel marcat igualment al tram final del primer temps per la desproporcionada expulsió de Rocío, quelcom que de manera indiscutible va condicionar la resta del matx.

A la represa les de Kim Esteller, com diu el tòpic, van sortir a ‘per totes’ i a còpia de forta pressió i molta intensitat van ser capaces d’empatar per la via ràpida i posteriorment de capgirar el tempteig a poc més de dos minuts i a la sortida d’un córner. El 3-2 semblava un botí prou interessant amb tan poc temps de marge, però en l’acció següent al gol, les roig-i-negres van empatar novament, en aquest cas de penal. Aquesta ‘xarxa’ va donar pas a un minut i mig final un pèl esbojarrat i en què l’Eixample va ser més serè i efectiu, marcant el 3-4 a manca de 3 segons. Cruel desenllaç i massa càstig en un partit que, sense ser brillant, les nostres no van merèixer perdre.

FITXA TÈCNICA

Pavelló Can Roca

FS CASTELLDEFELS ASSESSORIA PEAR: Nayeli; Ruth Aurín, Rocío, Sheila, Erika Marzo, Andrea Luna, Patri, Nerea i Alba

CFS EIXAMPLE: Laia Jordán; Emma, Carlota Cobo, Mar, Laura, Nahia, Núria, Sara García, Celeste, Lydia i Sara

Gols: 0-1: NÚRIA (8′); 1-1: RUTH AURÍN (9′); 1-2: EMMA (12′); 2-2: ERIKA MARZO (22′); 3-2: CLÀUDIA RÍO (37′); 3-3: LAURA (p) (38′)