Després d’unes setmanes mogudes, amb tot el seguit de consideracions dutes a terme pel club en relació a la situació sanitària i la seva afectació al món del futbol sala, de les que n’hem parlat abastament per diferents vies (comunicats, xarxes socials, etc) ens centrem ja en el tema esportiu, i concretament en el segon partit local del FS CASTELLDEFELS ASSESSORIA PEAR 20-21.

Parlem en aquest cas de la primera derrota del curs sobre la pista del Sènior Femení, que dissabte a la tarda no va poder amb l’AECS L’Hospitalet en el duel disputat a Can Roca. Les grogues van sortir molt bé, dominant els primers minuts i gaudint d’opcions, però el matiner 0-1 visitant, en el primer xut entre pals de les de taronja, obra de Sandra Rovira (6′), va canviar la decoració d’un matx en què les nostres van anar perdent ‘gas’ progressivament davant un rival que no oferia treva. El quadre riberenc, per acabar-ho d’adobar, va ampliar l’avantatge al 17′, amb gol de Carla, -mostrant a més un alt índex d’efectivitat-, 0-2 amb el que es va arribar a la pausa.

A la represa les nostres no van poder capgirar la tendència del joc, fet que va permetre les hospitalenques de controlar el duel amb relativa comoditat i sense passar engúnies, si més no als primers minuts. El sorprenent 1-2, gol olímpic de la ‘mestra’ Rocío, semblava obrir una escletxa a l’esperança, però l’alegria va durar menys de 30 segons i així l’immediat 1-3 -novament Sandra– va ser l’avantsala d’un tram fatídic, ja que en els 8′ posteriors l’AECS es va situar amb un concloent 1-5 a còpia d’excel.lents xuts -tots dos allojats pràcticament a l’escaire-, per part d’Anna i l’omnipresent Sandra.

Amb poc menys de 5 minuts per disputar la derrota semblava gairebé segura, tot i el 2-5 d’Andrea Luna a manca de dos minuts i mig. Aquesta ‘xarxa’ va esperonar les nostres a la recta final i malgrat que es va entrar a l’útim minut amb un desavantatge de 3, va ser aleshores quan les nostres, atacant de 5, i treient l’orgull, van oferir la seva versió més punyent. Dos gols als darrers 27 segons –Leire i novament Rocío- van ajustar un resultat que finalment va ser de 4-5. La reacció va arribar tard.

Cal destacar, però, aquesta rauxa final després de 40′ d’alt-i-baixos, quelcom lògic tenint en compte totes les circumstàncies viscudes en les darreres dues setmanes.

Ànim, noies!

Pavelló Can Roca

FS CASTELLDEFELS ASSESSORIA PEAR: Lucía; Maria Vallès, Sheila, Valeria, Andrea Luna, Rocío, Leire, Mariona i Nerea

AECS L’HOSPITALET: Saray; Carla, Alba, Lucía, Sandra, Anna, Claudia, Sara, Clara i Ainhoa

Gols: 0-1: SANDRA (6′); 0-2: CARLA (17′); 1-2: ROCÍO (27′); 1-3: SANDRA (27′); 1-4: ANNA (31′); 1-5: SANDRA (35′); 2-5: ANDREA LUNA (37′); 3-4: LEIRE (40′); 4-5: ROCÍO (40′)