Treballat empat del Sènior Femení en la jornada que va tancar l’any natural 2019 i en què les grogues es van desplaçar dissabte a terres lleidatanes, concretament a Cervera, on es van veure les cares amb el sempre combatiu conjunt lila, cloent l’encontre amb el resultat d’empat a 2. Aquest és el resum que ens en fa el tècnic Kim Esteller.

✍️  «El partit va començar amb domini local i males notícies. Vam optar per una defensa alta, però elles van superar amb facilitat la nostra pressió i d’entrada encaixem un dur 2-0 en poc més de 5 minuts. Veient el panorama replantegem les coses, passem a defensar a mitja pista i això ens va permetre convertir-nos en les dominadores, ja que l’equip va sentir-se més còmode, tenint la fluïdesa habitual amb pilota. En aquesta dinàmica vam trobar el 2-1 abans del descans, gol molt important pel que suposava també a nivell anímic. Al segon temps es va mantenir la inèrcia anterior, intensificant-se el nostre domini. Vam generar moltes ocasions per al 2-2, però aquest va arribar a manca de 3 minuts, en un xut de falta sense tanca, prèvia 6a falta del conjunt cerverí. El final va ser emocionant, ja que tots dos equips vam arriscar a la recerca del triomf, però finalment el 2-2 no es va moure. Al final, bon punt, tant per la dificultat del rival com sobretot per la reacció de l’equip. Només cal lamentar el problema al genoll de Carla, que esperem revesteixi la menor gravetat possible. Acabem l’any en 4a posició i ara toca descansar uns dies i preparar amb força l’últim partit de la primera volta contra l’Eixample».

Formació FSC: Alba, Carla, Patri, Andrea Luna, Rocío, Ruth Aurín, Sheila, Erika Marzo, i Clàudia Río

Gols: ROCÍO i PATRI