El Sènior Femení groc, el FS ASSESSORIA PEAR 17-18, va estrenar la temporada 17-18 obtenint una treballada victòria en la visita del Feme Castellón al Pavelló de Can Vinader.

Les de Rubén Jaén i Iván Jiménez van rendabilitzar a la perfecció l’autogol castellonenc del primer minut de joc, obra de Naya en l’intent de desviar un xut de Leire, i així, durant els 39′ restants van oferir una sòlida sensació defensiva, de la mà d’una esplèndida Marina sota pals. A partir del matiner primer i únic gol del matx, els 19′ restants de l’acte inicial van venir marcats per l’equilibri, amb un FSC reforçat per la renda adquirida i un Feme que fins al 15′ aproximadament no va trobar la manera de percudir la línia defensiva groga. Van ser minuts de poques ocasions clares. Leire (9′) per part local, i Teresa en clau visitant (11′) van ser les jugadores que més a prop va ser d’alterar l’electrònic. Aquesta dinàmica va canviar als minuts immediatament previs al descans, tram en el que la pressió blava va ser més efectiva, provocant que el joc es trenquès i apareguessin les millors ocasions, i va ser aleshores quan va emergir de manera excepcional la figura d’una Marina que evitar l’empat en tres ocasions prou clares de les de la Plana, destacant dos xuts, pràcticament ú contra ú de Júlia Deza (16′ i 19′, concretament a manca d’11 segons), i un intent de refús de Noe que cercava xarxa en format autogol però que la jove portera castelldefelenca va resoldre amb reflexes.

Després d’un primer temps força equilibrat, el Feme va sortir decidit a empatar per la via ràpida, el que va obligar a un esforç extra a un FSC que, recordem-ho, havia vist reduïda de manera ostensible la seva rotació, per diferents circumstàncies, en les dies immediatament previs a l’inici de lliga. Ras i curt, tocava apretar dents en defensa, sacrificar-se del primer segon a l’últim i seguir encomanant-se a Marina. I val a dir que en els primers minuts les nostres van controlar força bé la rauxa blava, i fins i tot diríem que, tret d’una clara opció de Teresa (21′), les millors arribades als primers 10′ van ser castelldefelenques, destacant bones opcions de Patri (24′) i Leire (26′). El desgast, però, es va deixar sentir de manera més evident conforme ens apropàvem al 40′, i així, especialment a partir del 32′, als últims 8 minuts, el Feme, poc precís, va prémer l’accelerador, i atacant amb portera-jugadora va començar a generar veritable perill en les botes de Júlia (34′ i 36′) i Rocío (37 i 38′). L’ocasió més clara, però, va arribar quan faltava exàctament un minut per a la conclusió, quan en una jugada un pèl embolicada Leire, sobre la línia i en posició imversemblant, va evitar l’empat de Teresa amb Marina superada. Acció gairebé heroïca. El Feme no es volia resignar, amb un FSC que es defensava aferrissadament, i tot i que la blava Rocío va gaudir d’una nova clara ocasió a manca de 7 segons, l’empat no va arribar.

Victòria doncs d’enorme mèrit per a un FSC que ha començat la temporada local de manera molt diferent als cursos anteriors: guanyant. Tocava patir i es va saber fer. Magnífic esforç!. Enhorabona, noies!