✍️ Per va trencar la ‘sequera’ de victòries el Sènior Femení, que diumenge al matí va retornar al camí dels 3 punts en la visita efectuada a terres valencianes, concretament a la pista del FS Almàssera.

El tècnic Kim Esteller ens fa el següent resum del matx. «Victòria important, necessaria i merescuda. Hem dominat el tram inicial, amb ocasions i arribades sense encert, però al final la insistència ha tingut premi i ens hem avançat al marcador. Amb 0-1 la sensació era que teníem més a prop el segon que no pas el seu empat, ja que seguíem cercant la seva porteria, però pocs minuts abans del descans encaixem l’empat en una acció rival de servei de banda. L’1-1 ha donat pas a un segon temps en què l’equilibri és la nota predominant d’entrada, generant-nos elles algunes opcions clares, però ens hem refet i superat l’equador hem estat capaces d’elevar al marcador fins a l’1-3 gràcies a un xut de falta i a una acció personal en poc més de dos minuts. En la recta final hem estat sòlides, no hem patit massa i la feina col.lectiva ens ha permès tornar a sumar de 3 en 3, sensació de la que volíem gaudir novament. Resultat que ens ha de donar moral i confiança de cara al partit del proper cap de setmana contra el Caldes, rival directe en la zona mitjana-alta.

Formació FSC:  Alba; Rocío, Erika Marzo, Andrea Luna, Carla, Sheila, Patri, Ruth Aurín, Coral i Nayeli

Gols: ANDREA LUNA, PATRI i CORAL