Cinquena victòria de la temporada del Sènior Femení, que diumenge al migdia va derrotar en un treballat encontre el Red Star’s Zaragoza al Pavelló Municipal de Can Vinader. El primer temps va ser més intens que bó, marcat per la intensitat en les disputes i la manca de continuïtat en el joc desplegat. Les grogues es van avançar al marcador (12′), reaccionant les visitants en uns minuts previs al descans en què van rondar l’1-1 sense aconseguir-lo.

La tònica del tram final del primer acte es va mantenir als compassos inicials de la represa, fins al punt que les de taronja van empatar quan tot just es complia el minut 2. Això però no va afectar les d’Iván Jiménez, que sense pressa però sense pausa van recuperar la seva versió més dominant, plasmant-ho amb un millor futsal col.lectiu i gols (3-1 al minut 32′). A partir d’aquí les aragoneses van arriscar atacant de 5, circumstància que les nostres van aprofitar per ampliar la renda, prèvies recuperacions de bimba i sense portera, fins a situar-la al 5-1. El segon gol visitant, a manca de 13 segons, només va servir per a ‘maquillar’ el clar triomf castelldefelenc. 3 punts que refermen les grogues al capdavant de la classificació i que de fet les situen al coliderat, a l’espera de rebre el proper cap de setmana la visita del Futsal Hispànic Torrent.

FITXA TÈCNICA

Pavelló Mpal Can Vinader

FS CASTELLDEFELS ASSESSORIA PEAR: Nayeli; Patri, Ayaka, Leiza, Andrea Luna, Celia, Clàudia Río, Ruth Aurín, Paula, Rocío i Alba

RED STAR’S ZARAGOZA: Sara Mañero; Marta Baztán, Sonia, Lorena, Andrea, Marta Ibáñez, Sara, Jeremi, Ana Mazas, Arantxa i Ainhoa

Gols: 1-0: LEIZA (12′); 1-1: LEIZA (pp) (22′); 2-1: ROCÍO (28′); 3-1: LEIZA (32′); 4-1: RUTH AURÍN (33′); 5-1: CLÀUDIA RÍO (35′); 5-2: PATRI (pp) (40′)