El Sènior Femení, el FS CASTELLDEFELS ASSESSORIA PEAR va encetar dissabte a la tarda la temporada 20-21 a la Segona Divisió empatant contra el CN Caldes al Pavelló de Can Roca. Grogues i blaves van protagonitzar un primer temps d’alt-i-baixos i domini altern, típic de jornada inaugural, ‘colpejant’ abans les grogues amb dues dianes en poc més de dos minuts. Leire (13′), recuperant la bimba en àrea rival i enviant una ‘fuetada’ al fons de la xarxa-, i Valeria, amb un bon colpeig llunyà (15′) van ‘obrir forat’. Les visitants, però, van reaccionar ràpidament amb l’immediat 2-1, obra d’Emma (16′) amb una precisa vaselina, empatant just abans del descans (a 15 segons), 2-2 materialitzat per GemmaImatge: Piero Álvarez

La represa va començar prou bé en clau local, ja que les vallesanes es van quedar amb una menys al primer minut degut a l’expulsió de la portera Marta. Les de Dani Soriano no van poder aprofitar la superioritat numèrica però sí que es van fer amb el control del joc, i fruit d’això van reprendre l’avantatge amb el 3-2 de la ‘mestra’ Rocío (26′), xarxa contrarestada poc després amb el 3-3 de Núria (28′). Així les coses la recta final va ser emocionant i ‘nerviosa’, tots dos conjunts van cercar el 4t gol, que hagués estat el de la victòria, però les intervencions de les porteres, especialment de la gran Lucía Noguera, qui per acabar-ho d’adobar complia anys, van propiciar que el resultat no es mogués. La igualada, en el còmput dels 40′, fa justícia. Bona feina col.lectiva d’un FSC que va donar la cara en l’estrena, duent a terme un gran desgast físic contra un rival sempre exigent.

El proper cap de setmana, primer desplaçament. El rival, el CFS Eixample a pista barcelonina, conjunt que ja va ser rival groc a la pretemporada.

FITXA TÈCNICA

Pavelló Can Roca

FS CASTELLDEFELS ASSESSORIA PEAR: Lucía; Maria Vallès, Sheila, Valeria, Andrea Luna, Rocío, Leire, Mariona, Nerea i Andy

CN CALDES FS: Marta; Marina, Emma, Adriana, Andrea García, Núria, Gemma, Alma, Iris, Maria i Clàudia

Gols: 1-0: LEIRE (13′); 2-0: VALERIA (15′); 2-1: EMMA (16′); 2-2: GEMMA (20′); 3-2: ROCÍO (26′); 3-3: NÚRIA (28′)