Segon partit de lliga i segona victòria del Sènior Femení, que dissabte a la tarda, en un difícil encontre, va superar un molt bon Ripollet. De fet les vallesanes van ser superiors al primer temps, avançant-se al marcador gràcies a Chicha (14′) fruit del seu domini, i fins i tot rondant el 0-2, però les nostres van resistir en els seus pitjors moments, i a manca de 59 segons per arribar al descans Leiza, amb un xut creuat, va establir un balsàmic empat.

A la represa les coses van canviar, i així es va veure un duel força més equilibrat i amb un FSC més actiu i vertical a l’hora de buscar la porta rival que al primer temps. Afortunadament pels nostres interessos aquesta nova dinàmica es va plasmar amb dos gols en poc més de dos minuts, obra de Leiza (30′) i Patri (32′), destacant la delicatessen de la gran capitana, qui va signar un autèntic golàs de semivaselina ‘marca de la casa’, 3-1 que va encarrilar gairebé de manera definitiva el triomf.

A les acaballes les roges ho van intentar atacant de 5, però les grogues es van defensar amb ordre i ofici, mantenint un més que treballat i meritori resultat. Sis de sis per a un FS CASTELLDEFELS ASSESSORIA PEAR que acaba la 2a jornada en 4a plaça.