7a victòria 21-22 del Sènior Femení, un FS CASTELLDEFELS ASSESSORIA PEAR que dissabte a la tarda va superar a Can Roca l’equip que afrontava la jornada en 3a posició: el Cesar Augusta de Saragossa. El partit va començar amb domini aragonès, amb unes visitants pressionants i que van portar el pes del joc als primers 10′, gaudint d’ocasions i estavellant-se amb les fustes. A poc a poc les grogues van anar equilibrant la situació, especialment arran de l‘1-0 (13’), diana de falta de Sheila, que va arribar just un minut després que les nostres marréssin un penal. D’ençà al descans, joc controlat i ocasions no reeixides per ampliar la renda.

Superada la pausa el FSC va accentuar el domini amb què va cloure l’acte precedent, i de fet, als primers 10-12′ va rondar el 2-0 en un bon grapat d’ocasions clares, pràcticament sempre en transició, davant un rival que va perdre gas respecte als primers 20′. Així les coses amb 1-0 es va entrar en la recta final, les saragossanes van apretar atacant de 5, però malgrat que van disposar d’alguna opció clara per a l’empat, sobretot a l’últim minut, cal destacar l’espectacular feina defensiva castelldefelenca. Les nostres s’hi van deixar la pell, van ser capaces de no encaixar i, per tant, de sumar un més que meritori ‘ple’. 6 jornades consecutives sense perdre ratifiquen el bon moment del nostre jove i il.lusionant equip.