El Sènior Femení va trencar dissabte a la tarda la bona ratxa (11 partits sense perdre) ‘venent molt cara la seva pell’ en la visita efectuada a casa del líder, el Feme Castellón.

Així ho va veure en Roger Ràfols. «Tot i derrota estic molt orgullós de l’equip ja que hem fet un gran partit contra el millor equip de la competició. A la primera part hem dominat, gràcies a l’efectiva pressió que hem dut a terme, hem generat ocasions i fins i tot hem enviat rematades als pals, però poc abans del descans encaixem l’1-0 en un xut de falta rival sense tanca. A la segona es manté la mateixa tònica, rondant l’empat durant molts minuts i jugant prou bé, però en plena recta final ens quedem amb una menys, de manera força rigorosa, i en el segon minut de la inferioritat encaixem el 2-0. No ens arronsem i a manca de 3′ retallem distàncies, però malauradament no hem tingut massa marge per a buscar l’empat ja que al minut següent rebem el 3-1, que ja ha estat la sentència. No hem pogut puntuar pero hem tornat a demostrar que estem en un fantàstic moment. Avui no hem tingut sort i com diu el tòpic ‘la pilota no ha volgut entrar’. Una llàstima».

Formació FSC: Lucía; Coral, Laura, Sheila, Nerea, Andrea Luna, Rocío, Martina, Laia Cánovas i Miriam

Gol: ANDREA LUNA