Derrota del Sènior Femení, que dissabte a la tarda es va veure superat per l‘AECS L’Hospitalet al Pavelló de Can Roca. I això que les coses van començar prou bé. Als 31 segons les nostres ja guanyaven -gol d’Andrea Luna de falta-, dinàmica positiva que es va allargar durant el tram inicial, fins al punt de col.locar un esperançador 2-0 gràcies a Canals (11′) superat l’equador. A partir d’aquí, però, les hospitalenques van reaccionar i van passar a dominar de manera evident, retallant distàncies (13′) i apretant a la recerca del 2-2.

Curiosament, però, en 83 segons fatídics va canviar tot. A manca de 49 segons per arribar al descans va arribar la igualada, però és que en els primers 34′ de la represa l’AECS va marcar dos gols més (2-4), amb protagonisme absolut de l’ex groga Leiza, marge retallat al 25′ per Canals. Amb 3-4 semblava que es podia obrir un nou escenari, però lluny d’això el ràpid 3-5 va donar pas a una recta final absolutament controlada per les forasteres, que van marcar el 6è només minut i mig després del 5è i que van gestionar la situació sense massa problemes davant un FSC voluntariós però amb poc ‘puntx’. Al final, 3-6, derrota dura per com es va desenvolupar tot però justa donada la superioritat visitant. A seguir ‘remant’.

FS CASTELLDEFELS ASSESSORIA PEAR: Lucía; Lidia, Coral, Nerea, Andrea Luna, Anabel, Canals, Martina, Laia Cánovas i Miriam

AECS L’HOSPITALET: Sara; Cris González, Lucía Martínez, Leiza, Dueñas, Gisela, Gabriela, Aurora, Laura, Núria i Montse

Gols: 1-0: ANDREA LUNA (als 31 segons); 2-0: CANALS (11′); 2-1: LEIZA (13′); 2-2: LEIZA (20′: a manca de 49 segons pels descans); 2-3: LEIZA (21′: als 8 segons de la segona part); 2-4: LAURA (21′: als 34′ segons de la segona part); 3-4: CANALS (25′); 3-5: LEIZA (29′), 3-6: NÚRIA (31′)

Proper partit: FSF Cesar Augusta – FS CASTELLDEFELS ASSESSORIA PEAR; dissabte 4 de març; 16h; Centro Deportivo Municipal La Granja (Zaragoza)