Cap de setmana atapeït el que ha viscut el Sènior Femení groc, el FS ASSESSORIA PEAR CASTELLDEFELS, que dissabte dirimia el seu accés a les semifinals de la Copa Catalunya 16-17 contra el Club Salou FS, i diumenge rebia la visita en lliga, jornada 27 del grup 2 de la Segona Divisió, del CFS Esparreguera.

Repassem com van anar les coses per al conjunt de Rubén Jaén i Iván Jiménez

Quarts de Final. Copa Catalunya 16-17

CLUB SALOU FS – FS ASSESSORIA PEAR CASTELLDEFELS: 2-6

El Sènior Femení groc, a semifinals de la Copa Catalunya 16-17

El Sènior Femení FSC va accedir dissabte al vespre a la final a quatre de la Copa Catalunya 16-17 després de superar el Club Salou FS a localitat del Tarragonès. Partit complicat que les grogues van saber treballar a ‘foc lent’, sentenciant-lo en un tram final en què van imposar la seva qualitat i teòrica superioritat. Al descans s’hi va arribar amb empat a 2, després d’uns 25′ inicials en què les tarragonines van plantar cara, manifestant-se la millor versió groga en una represa en què no hi va haver marge a la teòrica sorpresa.

Amb la classificació per a la final a quatre al sarró, ja es coneix quin serà el rival groc a les semifinals, que no serà altre que el GIRONELLA PENYA ESPLUGUES. L’altra ‘semi’ la disputaran CFS Palau Solità i Plegamans i CEFS Rubí.

Des del cos tècnic groc l’Iván Jiménez ens deia que «la primera part ha estat difícil. Elles es defensaven a mitja pista i sortien bé en transició, i tot i posar-nos 0-1, ens han capgirat el tempteig, quelcom que ens ha obligat a un esforç ‘extra’ i a empatar abans del descans, cosa que hem aconseguit. A la segona part hem augmentat el ritme, sent conscients que tot plegat era qüestió de paciència, i així als darrers 15′ hem estat capaces de sentenciar amb 4 gols que han deixat clara la diferència. Resultat prou important perquè ens garanteix la participació en la final a quatre, que al cap i a la fi era un dels grans objectius d’aquest tram final de temporada».

Enhorabona, noies!

#ForçaCastell

Gols FSC: Noe, Patri, Carla, Karlota, Iris i Gisela

Segona Divisió (Grup 2). Jornada 27

FS ASSESSORIA PEAR CASTELLDEFELS – CFS ESPARREGUERA: 1-1

Cinquena jornada consecutiva sense perdre

Sisè empat de la temporada del Sènior Femení groc, el FS ASSESSORIA PEAR, que ahir a la tarda va encadenar la seva cinquena jornada sense perdre en la visita de l’Esparreguera al Pavelló de Can Vinader. Després d’una bona primera part, en què van arribar al descans manant, les de Rubén Jaén i Iván Jiménez van acabar pagant la manca d’encert de cara a la porteria contrària amb un empat que l’Esparreguera també va lluitar amb enteresa en tot moment.

Des del cos tècnic groc, l’Iván Jiménez ens deia que «el resultat final s’explica per la poca finor que hem tingut a l’hora d’acabar jugades. Hem generat moltíssimes ocasions de gol al llarg i ample del partit, i malgrat que hem jugat millor a la primera part que no pas a la segona, crec que hem estat bastant a més a prop de guanyar que un Esparreguera, això sí, molt combatiu. També cal reconèixer que és complicat jugar dos partits en menys de 24 hores i la realitat és que les noies han donat la cara després de l’important triomf obtingut a Salou».