El Sènior Femení groc va caure ahir eliminat, amb el cap ben alt, a les semifinals de la Copa Catalunya 16-17 després de perdre per la mínima contra el Penya Esplugues Gironella, conjunt de Primera Divisió (4-5). Imatge: Andrés Burgos

Les visitants van sortir amb força, i fruit del seu predomini van establir un ràpid avantatge (0-2 al 9′), amb dues dianes molt seguides i amb sengles xuts llunyans d’Helena Roig (8′) i Laura (9′), però cap a l’equador les locals es van treure la pressió de sobre, donant pas tot plegat a una recta final espectacular, amb alternatives i gols en totes dues porteries. Àlex Giró (12′) va obrir el compte groc, i a partir d’aquí intercanvi de cops amb dianes de la visitant Helena Roig (14′) i de Rocío -colpeig llunyà desviat per una defensora- (15′), avantsala d’un últim minut amb un gol per barba, l’amfitrió obra de Gisela amb un llençament llunyaníssim de falta, a manca de 9 segons, com a resposta del 2-4, xut de falta sense tanca de Laura. Aquest 2-4 al 19′ va arribar just després d’una clara opció per al 3-3 en les botes d’Àlex Giró, que en ú contra ú no va poder superar Raquel. Al descans, doncs, 3-4.

El segon temps va ser força més controlat, amb una Penya Esplugues Gironella que va sortir amb la clara idea de no deixar-se sorprendre i asserenar el ritme, però després d’uns minuts de domini visitant sense alteració al marcador va ser Ruth Aurín qui al 30′ va situar el primer empat a l’electrònic des del 0-0 inicial amb el 4-4, després d’un xut desviat també per una rival. S’obria un nou escenari. Tanmateix, l’alegria va durar poc a ‘Can FSC’ ja que l’immediat 4-5, obra de Berta Velasco culminant una gran acció col.lectiva (31′), ens va conduir a un ‘rush’ definitiu emocionant i intens, i en què les nostres ho van donar tot, lluitant fins al darrer segon, però en què no van poder materialitzar l’ansiat 5-5, ni tan sols en un últim minut marcat per la confusió i una certa polèmica per algunes decisions arbitrals protestades per uns i altres.

En definitiva, magnífic encontre d’un FS Assessoria Pear Castelldefels que ahir va oferir la seva més sòlida versió competitiva del curs contra, a hores d’ara, el millor equip del futbol sala femení català. Cauen, però ho fan amb el cap ben alt.

#ForçaCastell

FITXA TÈCNICA

Pavelló Can Roca

FS ASSESSORIA PEAR: Laia Jordán; Gisela, Patri, Rocío, Iris, Carla, Ruth Aurín, Àlex Giró, Rocío, Karlota, Carla i Noe

GIRONELLA PENYA ESPLUGUES: Raquel; Marta, Júlia, Laura, Berta Velasco, Sandra, Helena Roig, Pili, Cèlia, Berta Ramos i Zoe

Gols: 0-1: HELENA ROIG (8′); 0-2: LAURA (9′); 1-2: ÀLEX GIRÓ (12′); 1-3: HELENA ROIG (14′); 2-3: ROCÍO (15′); 2-4: LAURA (19′); 3-4: GISELA (19′); 4-4: RUTH AURÍN (30′); 4-5: BERTA VELASCO (32′)