Cap de setmana de doble cita el que acabem de deixar enrera per al Sènior Masculí del FS Castelldefels, que es va enfrontar a dos equips de Tercera Divisió: l’AECS L’Hospitalet i el CE Platense de Segur de Calafell. Els grocs van tenir sort diversa, ja que si dissabte, a L’Hospitalet, van perdre per 8-4, diumenge, a la pista interior del CEIP Antoni Gaudí, contra el Platense, es van endur la victòria per 5-2. A continuació, breus resums de tots dos encontres:

AECS L’HOSPITALET – FS TIBU-RON CASTELLDEFELS: 8-4

Derrota del Sènior Masculí a la pista de l’AECS L’Hospitalet, conjunt de Tercera Divisió, en duel disputat dissabte al vespre a la ciutat riberenca. Els locals van acabar marcant la diferència al tram final.

Sobre el mateix el tècnic Óscar Ballano ens assegura que «és una derrota ‘lògica’ contra un rival de Tercera que està bastant més rodat que nosaltres. Vam començar molt bé, posant-nos 0-2, i la veritat és que en el tram inicial vam saber patir, però ells van acabar imposant el seu ritme i al descans ja guanyaven per 4-2. A la represa vam sortir prou bé i ens vam col.locar 4-3, amb opcions d’empat, però arran del seu 5-3 ja no ens van donar marge, superant-nos finalment per 8-4, diferència una mica ‘enganyosa’ tenint en compte el que va ser el partit. Vam acumular minuts i treball contra un rival d’exigència»

Gols: ALEXIS (2), LAUTY i LIAN

FS TIBU-RON CASTELLDEFELS – CE PLATENSE: 5-2

El Sènior Masculí groc va retornar diumenge al matí al camí de les victòries de pretemporada després de superar el Platense dirigit per Toni Torres (5-2) en matx disputat a la pista del CEIP Antoni Gaudí.

En el context d’un duel equilibrat, els d’Óscar Ballano van realitzar un bon primer temps, obrint el marcador amb dos gols pràcticament seguits de Lian (minuts 6 i 8), resultat que va permetre els diumenge rojos controlar la situació, amb opcions fins i tot per ampliar la renda, davant d’un Platense que en les poques ocasions generades es va trobar amb un inspirat Nando (2-0 al descans). A la represa els de Segur de Calafell van sortir ‘en tromba’, i de fet al 29′ (4′ de la segona) ja havien empatat a 2, obrint un escenari que s’intuïa prou diferent i que ens podia conduir a una recta final oberta i emocionant, però just en el moment de major igualtat el 3-2 d’Alexis va propiciar que els nostres recuperéssin l’hegemonia del joc i que, com a conseqüència, acabéssin ampliant el resultat amb dos gols més obra del mateix Alexis i de Cristian Gascón.

El tècnic Óscar Ballano ens deia que «no ha sigut un partit especialment brillant, però sí que ha servit per seguir acumulant minuts i sobretot comprovar el bon nivell dels joves, que segueixen aportant moltíssim. Després d’un primer temps controlat, crec que al segon temps hem pagat el desgast dels dos partits, però si més no el tó competitiu de tots ha estat alt. A seguir treballant».

Gols: LIAN (2), ALEXIS (2) i CRISTIAN GASCÓN

Jugadors utilitzats: Nando, Héctor, Alberto, Raúl Sánchez, Lian, Lauty, Jeroni, Cristian Gascón, Alexis, Raúl Díaz i David