El passat dissabte 25 de març el Sènior Femení del FS Castelldefels, el FS ASSESSORIA PEAR CASTELLDEFELS, va encaixar la seva 10a derrota del curs en el seu desplaçament a les Illes Canàries, concretament a la pista d’un Telde que un cop més va demostrar el seu potencial i el perquè de l’acreditada condició d’aspirant a repetir títol de lliga.

Tanmateix, les grogues van signar un bon encontre al Polideportivo Teror, avançant-se al marcador amb gol de la capitana Patri (10′), fruit de la superioritat mostrada per les de Rubén Jaén al tram inicial, reaccionant a partir d’aquí les grancanàries, i així l’inmediat gol de Carol (10′) i el posterior de Cris (16′) van propiciar que al descans s’hi arribés amb 2-1.

A la represa les locals ja no van donar opció, controlant el joc amb ofici i qualitat, i fruit d’això Pitu (27′), Muni (33′) i Yurena (38′) van ampliar la renda fins a deixar-la en el 5-1 definitiu.

Així la conclusió de l’encontre el míster Rubén Jaén ens deia que «el resultat final és enganyós, perquè sobretot a la primera part hem ratllat a un nivell molt alt. En la nostra millor fase no hem aprofitat les ocasions, algunes d’elles molt clares, i contra un equip com Telde quan perdones ho pagues. Amb marcador a favor, i a casa, són un equip molt expert, i la realitat és que als segons 20′ ja no hem tingut opcions i elles s’han endut els 3 punts de manera merescuda. Una llàstima no haver pogut treure més profit de la primera part, ja que per joc ho hem merescut»

Les grogues segueixen 9es amb 25 punts, i el proper cap de setmana, concretament diumenge, reben la visita a Can Vinader del 8è, de l’AECS L’Hospitalet.

Gols: 0-1: PATRI (10′); 1-1: CAROL (10′); 2-1: CRIS (16′); 3-1: PITU (27′); 4-1: MUNI (33′); 5-1: YURENA (38′)

Imatge: gentilesa de l’AD Club Teldeportivo