Victòria del Tibu-Ron, que diumenge a la tarda va tancar la temporada 22-23 guanyant el CFS Cubelles a Can Roca.

El ‘míster’ Javi Arnal ens explica que «vam dominar tot el partit. A la primera part vam començar tenint ocasions, tot i que sense massa encert, i malgrat que vam marxar al descans amb 3-0 vam generar opcions com per a guanyar de més. A la segona part la tònica va ser la mateixa i ens vam arribar a col.locar 5-0, ‘maquillant’ ells una mica el resultat a la recta final. Magnífic colofó després d’una gran temporada en què hem acabat tercers i lluitant fins a les darreres jornades per l’ascens directe amb una plantilla molt jove i que ha crescut una barbaritat. Molt orgullós i agraït amb la feina de tots en una campanya inoblidable i prou positiva».

El Tibu-Ron ha acabat la lliga amb 60 punts fruit de 19 victòries, 3 empats i 4 derrotes, amb 126 gols a favor i 65 en contra. GRAN TEMPORADA. Enhorabona, NOIS!

FS CASTELLDEFELS TIBU-RON: Dani Martín; Albert, Bustos, Sergio Chacón, Àlex Bonaventura, Pide, Jofre, Guillem Villar, Somoza, Santi i Arnau

CFS CUBELLES: Eric Polo; Bernat, Arkaitz, Carlos, Marc Valle, Aitor, Pol Aguilar i David Morillas

Gols: 1-0: SERGIO CHACÓN (6′); 2-0: SERGIO CHACÓN (16′); 3-0: SERGIO CHACÓN (18′); 4-0: GUILLEM VILLAR (32′); 5-0: SOMOZA (32′); 5-1: MARC VALLE (34′); 6-1: SANTI (36′); 6-2: BERNAT (39′)