5a victòria consecutiva, 15a del curs, del Sènior Masculí, un FS CASTELLDEFELS TIBU-RON que diumenge al migdia va tirar endavant en forma de 3 punts el duel que el va enfrontar el FS Sant Just a La Bonaigua

El ‘míster’ Javi Arnal ens deia que «va ser un partit complicat. A la primera meitat vam dominar, però ens vam trobar amb un porter que ho va aturar pràcticament tot fins que a manca de poc més d’un minut, atacant de 5, ens vam avançar al marcador. A la segona ens empaten aviat, però tornem a sortir de 5 i a partir d’aquí sent efectius amb pilota i defensant bé, vam passar de l’1-1 a l’1-5. Ells no van cedir i es van arribar a posar 3-5 a manca de 2 minuts, però no ens vam deixar sorprendre i a les acaballes vam sentenciar. 3 punts més per a refermar la 2a posició. Vam ser sòlids sense mostrar un tó especialment brillant, però els 3 punts van ser nostres, que és el més important. A pensar ja en tornar amb força després de l’aturada».

El Tibu-Ron ocupa ara la 2a posició, amb 46 punts, i tornarà a la competició el diumenge 16 d’abril (20h) en el derbi contra l’AE Les Botigues de Sitges-CCR Baixsud de Castelldefels al Pavelló de Can Roca

FS CASTELLDEFELS TIBU-RON: Dani Martín; Albert, Jaume, Álex Bustos, Sergio Chacón, Jofre, Santi, Àlex Bonaventura i Arnau

Gols: ALBERT (3), JOFRE (2) i SERGIO CHACÓN