Cap de setmana de doble cita exigent, contra dos rivals que ens trobarem en lliga, Pl Sènior Femení, el FS CASTELLDEFELS TIBU-RON, els passats 11 i 12 de setembre. Repassem-lo.

FS CASTELLDEFELS ASSESSORIA PEAR – CD LA CONCÒRDIA: 4-1

Partidàs del Sènior Femení, que dissabte a la tarda ens va delectar amb un gran encontre, segellat amb triomf, davant un exigent rival com el CD La Concòrdia. Les de Javi Arnal van sortir molt ‘endollades’ i així van dominar clarament el partit durant el primer temps a còpia de forta pressió i un joc ben el.aborat. Fruit d’això van arribar les dianes, curiosament aconseguides al minut 2 (Leire) i 16 segons abans del descans (Coral).
A la represa les vallesanes van equilibrar una mica més les coses, però el FSC no es va deixar sorprendre i la seva excel.lent feina les hi va permetre d’ampliar la renda fins al 4-0 amb dues dianes en minut i mig, marcades per Nahia i Andrea Luna. La recta final no va tenir massa història, tot i que el matx no va perdre intensitat, ans al contrari, ja que els minuts finals van venir marcats per les amonestacions, expulsió groga inclosa.
FITXA TÈCNICA
Pavelló Can Roca
FS CASTELLDEFELS ASSESSORIA PEAR: Miriam; Nerea, Nahia, Leire, Laia Cánovas, Sheila, Valeria, Núria, Maria Vallès, Coral, Andrea Luna, Lucía i Andy
CD LA CONCÒRDIA: Júlia; Sonia, Marina, Paula, Marta, Laura, Kau i Mercè
Gols: 1-0: LEIRE (2′); 2-0: CORAL (20′); 3-0: NAHIA (26′); 4-0: ANDREA LUNA (27′); 4-1: LAURA (38′)

FS CASTELLDEFELS ASSESSORIA PEAR – CFS EIXAMPLE: 0-0

No es va moure el resultat inicial entre el Sènior Femení i l’Eixample en l’amistós disputat diumenge al matí a Can Roca. Grogues i barcelonines van dirimir un encontre intens i igualat, amb fases de domini altern -amb millors inicis de període barcelonins i progressiu creixement FSC- i poques però clares ocasions a totes dues porteries, el que explica en part el marcador final.
En definitiva, bones sensacions grogues en el segon partit d’exigència en menys de 24 hores contra un rival en lliga.
La nota negativa va ser la lesió de Leire, qui va patir un problema en un dels seus genolls que esperem revesteixi la menor gravetat possible,
FS CASTELLDEFELS ASSESSORIA PEAR: Lucía; Nerea, Laia Cánovas, Andrea Luna, Sheila, Rocío, Maria Vallès, Núria, Coral, Valeria, Nahia, Andy i Miriam
CFS EIXAMPLE: Lydia Martín; Iris, Àlex Giró, Aina, Marta Luján, Alba, Ro, Dani, Adri, Berta, Laura, Lidia i Muni