Ja en tenim dos. El Cadet-Juvenil A Femení CLAUDIA ADEMI CONCEPT es va classificar ahir a la nit per a les semifinals de la Copa Catalunya 16-17 en superar el FS CET10 per 1 gol a 3 en partit disputat al Pavelló Municipal Bac de Roda de la ciutat de Barcelona.

Les grogues van realitzar un matx molt seriós, especialment en el seu tram inicial, en què van dur el pes del joc, transformant-se tot plegat en un ràpid avantatge gràcies als gols de Valentina (9′) i Ruth Aurín (13′). El duel semblava totalment controlat, i de fet en els minuts posteriors les de Juan Martínez van rondar el tercer, però no el van marcar i abans de la pausa les barcelonines van retallar distàncies mercè a la ‘xarxa’ de Carla. A la represa el joc va tenir un altre aire, amb un CET 10 que lògicament va buscar una pressió molt més alta, i tot i que les nostres ja no es van sentir tan còmodes, es van defensar amb solidesa i en l’últim minut van segellar el triomf gràcies a un llençament sense tanca de Ruth Aurín (49′).

El ‘míster’ Juan Martínez ens deia que «sabíem que jugant a la seva pista seria un partit difícil, però l’hem encarat bé i considero que la notable sortida que hem fet ha estat decisiva per la sort final del resultat, ja que posar-nos 0-2 tan aviat ens ha donat molta tranquil.litat per afrontar la resta d’encontre. Satisfet amb la feina de totes i també per estar un cop més entre els quatre millors equips d’aquesta competició».

Recordem que dos dels altres tres semifinalistes seran el CFS Palau Solità i Plegamans, que va eliminar a la tanda de penals el Futsal Mataró, i CEFS Rubí, que també als penals es va desfer de l’AE Les Corts Ubae. El quart integrant de les semis sortirà del duel que disputen avui FS Manresa i AE Penya Esplugues. De fet, el guanyador d’aquest partit entre manresanes i espluguenques serà el rival groc a la penúltima ronda.

Enhorabona, CADET-JUVENIL A!

FITXA TÈCNICA

Pavelló Mpal Bac de Roda

FS CET 10: Itziar; Mar, Carla, Júlia, Joana, Mariona, Marina, Marta i Jara

CADET-JUVENIL A Femení CLAUDIA ADEMI CONCEPT: Laia; Ivonne, Sofía, Sílvia, Àlex Giró, Andrea, Mariona, Valentina, Paula, Ruth Aurín, Alba i Marina

Àrbitre: ROMERO FERNÁNDEZ

Gols: 0-1: VALENTINA (9′); 0-2: RUTH AURÍN (13′); 1-2: CARLA (17′); 1-3: RUTH AURÍN (49′)